Daag ons uit.

Chique keuken

Bij een chique keuken vormen kleurgebruik, materiaalkeuze en apparatuur een perfecte harmonie. Niets wordt zomaar gekozen en over alles is nagedacht. Ook de afwerking binnen in de keukenkasten en -lades is tot in de puntjes verzorgd. Er is geen vaste stijl die de chique keuken kenmerkt, in principe zijn alle keukenstijlen mogelijk. Wel staan vaak bepaalde kenmerken centraal in het keukendesign, zoals donkere kleuren, een minimalistische inrichting en het gebruik van luxe materialen zoals marmer(look), natuursteen, messing en zwarte keukenapparatuur. 

Bekijk onze collectie

Hoe maakt u uw keuken chique?

Er zijn verschillende manieren waarop u uw keuken chique kunt vormgeven. Een populaire uitvoering is de matte keuken. Deze keuken heeft een elegante uitstraling en is gegarandeerd een echte blikvanger. Daarentegen behoort de hoogglans keuken ook zeker tot de chique keukens. Wanneer u voor deze keuken kiest, kiest u voor een strakke en elegante uitstraling. Vaak wordt gekozen voor wit als basiskleur, wat zorgt voor een ruimtelijke en open keuken. Maar ook zwart of grijs kunnen volledig tot hun recht komen in een hoogglans keuken. Zwart is sowieso een kleur die bijdraagt aan een chique uitstraling. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw keukenruimte. Plan een adviesgesprek in of bezoek onze showroom in Stein of Son.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Verschillende stijlen; de landelijke chique keuken

Zoals al eerder vermeld, er is geen algemene stijl die de chique keuken kenmerkt. Op basis van uw persoonlijke smaak kunt u een keukenstijl kiezen die bij u past en door middel van de juiste elementen kunt u een chique uitstraling creëren. Wanneer u bijvoorbeeld een liefhebber bent van de landelijke keuken, is een chique houten keuken misschien wel wat voor u. Door de juiste houtsoort te combineren met mooie lichte kleuren en bijpassende apparatuur en keukenaccessoires, gaat u voor een luxe keuken met chique uitstraling. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de moderne of industriële keukenstijl, maar dan met kenmerken van die stijl. Bij Goergen Keukens werken we alleen met de beste merken zoals SieMatic voor het ontwerpen van uw design keuken. Welke stijl u ook kiest, wij garanderen u van een unieke keuken van hoge kwaliteit die aan al uw wensen voldoet. 

Adviesgesprek plannen