Daag ons uit.

Luxe keukens

Als u een liefhebber bent van luxe en design, dan gaat u natuurlijk voor een luxe keuken. Een luxe keuken kenmerkt zich door het gebruik van luxe materialen en moderne appratuur van topkwaliteit. Luxe keukens zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo bent u bij Goergen aan het juiste adres voor luxe landelijke keukens en luxe design keukens. Innovatie staat bij Goergen hoog in het vaandel, waardoor we onze luxe keukens blijven heruitvinden. Hierdoor koopt u bij ons altijd een keuken die van alle gemakken is voorzien. Onze exclusieve keukens worden vakkundig tot in detail gemaakt in Duitsland.

Bekijk onze collectie

Exclusieve keukens met luxe materialen

Een luxe keuken onderscheidt zich doordat er gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Denk hierbij aan keramiek, composiet, hout en RVS. Een keuken gemaakt van luxe materialen is voor iedereen anders en is hierdoor ook geen op zichzelf staande stijl. Houdt u van een industriële uitstraling, ga dan voor robuuste materialen zoals een betonlook, graniet of hout. Heeft u een klassieke smaak? Kies dan voor kwaliteitsmaterialen zoals composiet met marmerlook of koper. Bij Goergen Keukens hebben wij luxe keukens voor ieders smaak.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Luxe keukens met kookeiland

Een eilandkeuken is een luxe waar veel mensen van dromen. Met een kookeiland creëert u een luxe keuken die het middelpunt van het huis vormt. Een keuken met kookeiland kan volledig betrokken worden bij de rest van de leefruimte. Zo ontstaat er een gezellige leefkeuken met een luxe uitstraling. Luxe keukens met kookeiland zijn beschikbaar in diverse keukenstijlen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een moderne zwarte keuken met kookeiland?

Luxe keukenmerken bij Goergen Keukens

Een luxe keuken op maat kopen doet u bij Goergen Keukens. Wij werken uitsluitend samen met de beste merken waardoor wij kwaliteit en luxe kunnen garanderen. In ons assortiment vindt u luxe keukenmerken zoals Pronorm en Systemat. Wij zijn erg trots dat wij dé exclusieve SieMatic dealer van Limburg zijn. Ook in Son (Ekkersrijt) zijn wij de enige SieMatic dealer. Een keuken van SieMatic straalt luxe, innovatie en functionaliteit uit. U kunt uw keuken creëren volledig naar uw persoonlijke smaak. Ook voor luxe keukenapparatuur van Siemens, AEG, Bora, Quooker en Miele bent u bij Goergen aan het juiste adres.

Luxe showroomkeukens in Son en Stein

Kom inspiratie op doen bij onze showrooms in Son en Stein, en bekijk onze vele luxe keukens voorbeelden. Bent u benieuwd naar de kosten van een luxe keuken? Onze professionele keukenadviseurs vertellen u hier graag meer over de prijs van een luxe keuken. Samen ontwerpen we de keuken van uw dromen binnen het door u gestelde budget. Een exclusieve keuken op maat in iedere gewenste stijl. Wilt u thuis alvast inspiratie opdoen naar luxe keukens? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.