Daag ons uit.

Strakke keuken

Een strakke keuken maakt uw inrichting af. Met onze jarenlange ervaring garandeert Goergen Keukens de keuken van uw dromen. Een moderne strakke keuken past helemaal binnen het huidig tijdperk en kan worden aangekleed in verschillende vormen, kleuren en materialen. Kiest u voor een strakke keuken met eiland, dan creëert u een echte leefkeuken waarin u gezellig samen kunt zijn met uw huisgenoten. Moderne strakke keukens kunnen mooi gecombineerd worden met grijstinten, wat zorgt voor een industriële look. 

Bekijk onze collectie

Een grijze strakke keuken

Bij Goergen Keukens streven wij ernaar om een kwalitatief hoogstaande keuken te realiseren die voldoet aan al uw wensen. Wij gebruiken alleen de allerbeste apparatuur van bekende merken, zoals Miele, SieMatic en Systemat. Een grijze strakke keuken is een unieke aanvulling op uw huis, maar er zijn natuurlijk nog meer mooie kleurcombinaties. Een strakke witte keuken straalt elegantie uit en oogt fris. Een strakke zwarte keuken daarentegen heeft een wat donkerder karakter en past mooi binnen de moderne stijl. Het is geheel afhankelijk van uw smaak welke keuken het beste bij u past. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw leefsituatie, kunt u de juiste strakke moderne keuken kiezen. In sommige ruimten past een strakke hoekkeuken beter, bijvoorbeeld bij een raam met natuurlijke lichtinval. Een rechte strakke keuken zorgt voor een open ruimte, waardoor het meer één geheel is.

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Een landelijke strakke keuken

Bij Goergen Keukens creëren we unieke keukens die tot in detail zijn uitgewerkt. Wanneer u houttinten mooi vindt maar ook van chique houdt, is een strakke landelijke keuken een goede keuze. Een strakke houten keuken zorgt namelijk voor een ongekende combinatie van warme en elegante accenten. Strakke landelijke keukens met eiland zijn ideaal wanneer u graag uitgebreid kookt en tegelijk met uw gezelschap wilt praten. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze adviseurs om uw droomkeuken te creëren.  

Adviesgesprek plannen