Daag ons uit.

Industriële keuken

Het grootste voordeel van een industriële keuken is dat u in deze keukenstijl vele soorten materialen, kleuren en soorten opstellingen kunt combineren om zo uw unieke industriële keuken te realiseren.

Bekijk onze collectie

Zwarte keuken industrieel

De industriële keukenstijl kenmerkt zich door strakke lijnen en een tijdloze basiskleur. Zo ziet u vaak grijze keukens in industriële stijl. Maar ook de kleur zwart is erg populair bij een industriële keuken. Een zwarte industriële keuken krijgt door de donkere accenten een stoere uitstraling. U kunt in uw keuken vele zwarte details toevoegen. Denk hierbij aan zwarte grepen, een zwarte kraan of een zwarte spoelbak. Wilt u gaan voor een complete zwarte industriële keuken? Bekijk dan ook onze mat zwarte keukens om inspiratie op te doen voor uw nieuwe droomkeuken.

Houten keuken industrieel

Op zoek naar een industriële keuken met een landelijke uitstraling Maak dan gebruik van hout in uw keuken. Het maakt niet uit welke opstelling het beste in uw ruimte past, een industriële look kan in elke keuken worden gecreëerd. Of u nu kiest voor een industriële keuken met kookeiland of voor een hoekkeuken. Houten keukenkasten of -lades in combinatie met de kenmerkende materialen geven uw keuken een unieke uitstraling.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Keuken industrieel modern

In een industriële keuken ziet u voornamelijk robuuste materialen zoals RVS, natuursteen en hout. Maar ook de betonlook ziet u steeds vaker in een moderne keuken. Zo is een industriële keuken met beton look een echte eyecatcher. Een moderne woonkeuken in industriële stijl vindt u vaak terug in een open ruimte waarbij de vloeren vaak sober blijven zodat de accessoires extra opvallen met hun robuuste uitstraling.

Industriële keuken inspiratie bij Goergen Keukens

Kom inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken met industriële look in een van onze showrooms in Son en Stein. Onze professionele keukenadviseurs vertellen u hier graag meer over de huidige trends in de keukenwereld. Samen ontwerpen we de keuken van uw dromen binnen het door u gestelde budget. Wilt u nu eerst thuis alvast inspiratie opdoen voor uw woonkeuken in industriële stijl? Vraag dan ons inspiratieboek aan.