Daag ons uit.

Betonlook keuken

Een betonlook keuken is momenteel erg trendy. Bij Goergen Keukens vinden we het belangrijk om een keuken te realiseren die geheel aan uw wensen voldoet. Van materialen en kleuren tot aan vormgeving en afwerking. Een zwarte keuken met betonlook blad past perfect binnen een modern en tijdloos interieur. De industriële en strakke vormgeving van keuken betonlook zwart straalt elegantie uit. Wij verzekeren u van een uniek en kwalitatief design dat is ontworpen voor de leefsituatie bij u thuis. 

Bekijk onze collectie

Een keuken in betonlook bij Goergen Keukens

Bij Goergen Keukens staan uw wensen centraal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u fan bent van een landelijke stijl, is de kans groot dat u een keuken betonlook met hout mooi zult vinden. U kunt deze combinatie mooi maken door een houten keuken met betonblad te combineren met een keukenkastjes in betonlook. Of juist betonlook keuken met houten blad, waarin het hout subtiel aanwezig is en zorgt voor het contrast. De zachte tonen van het hout smelten mooi samen met het robuuste karakter van het beton. Als u een modern interieur prefereert, is een zwarte keuken met betonlook blad een goede keuze. Indien u echt voor een robuuste en pure keuken wil gaan, kunt u ook kiezen voor een betonlook keuken met zwart blad. Hierin staat het beton centraal, maar bevat de keuken toch een paar donkere tonen door het zwarte blad. Een grijze betonlook keuken past ook mooi binnen een modern interieur. Wanneer u liever een frisse uitstraling wilt creëren, kunt u ook kiezen voor een witte keuken met betonlook blad. Op deze manier zit er toch een stoer randje aan de witte keuken.

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Aanrechtblad betonlook

Een belangrijk element dat centraal staat in elke keuken is het aanrechtblad. Dit wordt constant gebruikt om maaltijden te bereiden en is prominent aanwezig in uw keuken. Een keuken van beton leent zich als echte eyecatcher van uw huis. Hoe u dit materiaal terug laat komen in uw keuken, kunt u geheel zelf kiezen. Een betonlook aanrechtblad is mooi te combineren met een houten keuken of juist een moderne keuken. Het staat prachtig in alle stijlen en zorgt net voor dat extra stukje karakter en detail. Wilt u alvast inspiratie opdoen om te kijken welk betonlook keukenblad u het mooist vindt? Vraag dan alvast ons gratis inspiratieboek aan. Hopelijk zien we u snel in een van onze showrooms in Stein of Son. 

Adviesgesprek plannen