Contact

Heef u een vraag voor ons of wilt u in contact komen met een van onze vestigingen? Klik hieronder op de vestiging voor de contactgegevens. U kunt ook een (online) afspraak of thuisbezoek plannen via onderstaande button.

adviesgesprek plannen

Service

Heeft u service gerelateerde vragen of een vraag over de garantie? Vul dan onderstaand service formulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. U kunt ook bellen naar ons service nummer: 046-4338338

service aanvraag

Onze showrooms

Showroom Son (Ekkersrijt)

Contact & openingstijden

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen.

Boek aanvragen

Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan

Goergen Keukens Son

Onze showroom in Son bevindt zich op het Meubelplein Ekkersrijt. Meubelplein Ekkersrijt is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het plein ligt direct naast IKEA en beschikt over een parkeerdek met 500 gratis parkeerplaatsen. Vanuit het parkeerdek zijn de winkels zowel met de (rol)trap als met lift bereikbaar.

Onze keuken showroom bevindt zich op slechts tien minuten afstand van het centrum van Eindhoven. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in regio Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vanuit Eindhoven centrum de afslag Industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6. Komt u vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch: neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting Industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Goergen Keukens Stein

Onze showroom in Stein bevindt zich op het bedrijventerrein, Nijverheidsweg 17-18. Wij mogen u met trots mededelen dat onze keuken showroom in Stein de enige SieMatic Imagestore in Limburg is. Goergen Keukens Stein is centraal gelegen. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in Maastricht, een keuken in Heerlen of een keuken in Sittard, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom langs in onze prachtige keukenshowroom. Meer dan 80 keukenopstellingen. Gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Heerlen, op 20 minuten rijden van Maastricht en vanuit Sittard bent u er in een kwartiertje.

Ook als u op zoek bent naar een keuken in België, bent u bij Goergen Keukens van harte welkom.