Moderne keukens bij Goergen Keukens

Moderne keukens

Een moderne keuken is vaak greeploos en heeft strakke lijnen. De moderne keuken van nu is meer een meubelstuk geworden. Het is vaak een onderdeel an de leefruimte.

De keukenfronten van een moderne keuken zijn vaak strak en effen. Niet alleen lichte kleuren zijn geschikt voor een moderne keuken maar ook donkere kleuren. Heeft u bijvoorbeeld als eens gedacht aan een zwarte keuken? Keukenbladen van graniet, composiet of keramiek lenen zich uitstekend voor moderne keukens.

Ontdek nieuwe speelruimte voor al uw ideeën. Met de bijzondere mogelijkheden die wij u kunnen bieden, creëert u uw keuken volledig naar uw persoonlijke smaak.

Bekijk collectie

Showrooms met een unieke sfeer en beleving

Dit goede gevoel start natuurlijk eerst met een ontdekkingsreis langs onze keukens. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Wij bieden keukens van topmerken zoals Proline, Y-line, SieMatic en Systemat en diverse merken keukenapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, ATAG en Bora. Van landelijk en design tot greeploos en eigentijds, bij Goergen Keukens vindt u het allemaal.

Showroom Son (Ekkersrijt)

contact & openingstijden

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan