Daag ons uit.

Moderne keuken

Een moderne keuken is te herkennen aan een minimalistische uitstraling en strakke lijnen. Een moderne keuken wordt vaak uitgevoerd in neutrale kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een moderne witte keuken of een moderne zwarte keuken? Wilt u voor een strakke look gaan? Dan kunt u kiezen voor hoogglans keukenfronten. Deze greeploze keukenfronten ogen strak en effen. Een greeploze keuken is erg modern en straalt exclusiviteit uit. In een moderne keuken komen verschillende materialen geweldig tot hun recht. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een keukenblad van graniet, composiet of keramiek? Deze materialen lenen zich uitstekend voor strakke moderne keukens. Met de bijzondere mogelijkheden die wij u kunnen bieden, vormt u uw keuken volledig naar uw persoonlijke smaak.

Bekijk onze collectie

Wat maakt een keuken modern?

Een moderne keuken kenmerkt zich door een strak lijnenspel. Moderne keukens zijn strak uitgevoerd en ogen daardoor opgeruimd en ruimtelijk. Moderne keukenapparatuur maakt uw keuken helemaal compleet. Wij bieden uitsluitend keukens van topmerken zoals Pronorm, Y-line, SieMatic en Systemat en diverse merken keukenapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, ATAG en Bora. Stijlvolle en minimalistische apparatuur komt in een moderne keuken uitstekend tot zijn recht.

Moderne keuken met eiland

Voor echte keukenliefhebbers is een moderne keuken met kookeiland een perfecte opstelling. Hiermee creëert u een prachtige grote keukenruimte met een centraal en luxe kookeiland. Het is een gezellige plek om koken te combineren met socializen. Voor iedereen is plek in een moderne eilandkeuken. Heeft u niet voldoende ruimte voor een eilandkeuken? Dan is een moderne hoekkeuken of een moderne u keuken een mooi alternatief. Bij Goergen Keukens vindt u luxe keukens voor ieders smaak.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Landelijke moderne keuken

Houdt u van zowel een moderne als van een landelijke uitstraling? Deze twee stijlen kunnen perfect gecombineerd worden. Combineer hout met bijvoorbeeld witte, zwarte of grijze fronten. In een landelijke keuken vindt u vaak een perfecte balans tussen klassieke als moderne elementen. Vaak komen er houten elementen terug om de warmte en rust uit te stralen. Zo wordt een gezellige en huiselijke sfeer gecreëerd. Moderne houten keukens ogen vaak landelijk en zijn veel terug te zien in de hedendaagse keukens.

Ontdek het in onze showrooms

In onze ruime showrooms in Son (Meubelplein Ekkersrijt) en Stein kunt u zich laten inspireren. Loop door onze brede paden en bekijk onze diverse keukenstijlen. Bekijk onze exclusieve keukens door fraaie doorkijkjes en proef de sfeer. Een bezoek aan een van onze showrooms biedt u een unieke beleving waar enkel hoogwaardige topmerken zoals SieMatic, Pronorm en Systemat en centraal staan.

Adviesgesprek plannen