Daag ons uit.

Greeploze keuken

Een greeploze keuken is tijdloos en past binnen elke gewenste stijl. Een keuken die greeploos is wil zeggen dat de kasten en laden van de keuken niet zijn voorzien van grepen of handvatten om ze te openen. In plaats daarvan kunnen de kasten en laden worden geopend door erop te drukken of door er zachtjes aan te trekken. Dit geeft een moderne en minimalistisch uiterlijk aan de keuken. Wat uw wens ook is: Een moderne keuken of een landelijke keuken. Een greeploze hoekkeuken of een houten keuken. Met een greeploos design maakt u altijd de juiste keuze. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een greeploze keuken van SieMatic maar ook voor de merken Pronorm en Systemat. Dankzij de nieuwste technieken zoals de ‘push to open’ of elektrische laden, zijn grepen niet meer noodzakelijk. Of kies voor een prachtige greeplijst, welke uw nieuwe keuken een moderne en strakke uitstraling zal geven.

Bekijk onze collectie

Varianten greeploze keukens

Er zijn verschillende varianten greeploze keukens. Kiest u voor een greeplijst boven de keukenkasten en -laden? Of kiest u voor een semi greeploze keuken? Door middel van de push-to-open techniek kunt u de kasten of lades met een simpel duwtje. In onze showroom kunt u alle technieken beleven en uitproberen. We adviseren u graag bij het kiezen van uw droomkeuken.

Greeploze keukens - kleurvarianten

Met een witte greeploze keuken creëert u een ruimtelijk gevoel. Een greeploze witte keuken is bovendien uitstekend te combineren met elke interieurstijl. Wit is namelijk tijdloos. Hierdoor is een witte keuken die greeploos is al jaren razend populair. Bent u op zoek naar een chique en moderne uitstraling? Overweeg dan een hoogglans wit greeploze keuken. Een andere keukentrend die perfect aansluit op strakke en moderne keukens is een zwarte greeploze keuken. Deze greeploze zwarte keukens ogen exclusief en passen bij alle woonstijlen. Om de exclusieve look van de keuken helemaal af te maken wordt er vaak gekozen voor keukenkasten die ook greeploos zijn.

Bekijk onze collectie
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Greeploze keuken apparatuur

U kunt nu ook kiezen voor een compleet greeploze keuken dankzij de greeploze keukenapparatuur van Miele. De ArtLine van Miele heeft een exclusief, tijdloos design en is compleet greeploos dankzij de Touch2Open techniek. Wij kunnen uw keuken uitrusten met de meest luxe apparatuur zoals Miele ovens, ovens met magnetron, stoomovens, warmhoudlades en vacumeerlades. De ArtLine bevat ook een inbouw koffieautomaat en een wijnklimaatkast voor de echte wijnliefhebbers.

Ontdek het in onze showrooms

Laat u inspireren in onze ruime showrooms in Stein of Son (Meubelplein Ekkersrijt). We blijven continu innoveren op het gebied van keukenontwerpen en keuken apparatuur. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter. Brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Een unieke sfeer en beleving. Van houten keukens tot greeploos en modern. Bij Goergen vindt u het allemaal. Topmerken zoals SieMatic, Pronorm en Systemat. De greeploze keuken is “heruitgevonden” door SieMatic en hierin zijn  inmiddels diverse manieren ontwikkelt om de kasten en lades greeploos te openen. Ook werken we enkel samen met hoogwaardige leveranciers van keuken apparatuur zoals Miele, Siemens, ATAG, AEG, Bora en Quooker.

Adviesgesprek plannen