Landelijke keukens bij Goergen Keukens

Landelijke keukens

Het gaat tegenwoordig om meer dan de keuken alleen. Dat begrijpen we maar al te goed. De landelijke keuken van nu is meer een meubelstuk. Het is namelijk onderdeel van de leefruimte.

Ieder mens is anders, iedere landelijke keuken ook. Ontdek nieuwe speelruimte voor al uw ideeën. Met de bijzondere mogelijkheden die wij u kunnen bieden, creëert u uw keuken

Houten fronten, mooie grepen en een sierlijke afwerking zijn kenmerken van een landelijke keuken. Een robuust vrijstaand fornuis? Pitt Cooking, of toch liever inductie? Er zijn talloze mogelijkheden. Ons gratis magazine staat boordevol keukeninspiratie.

Bekijk collectie

Bezoek onze showrooms voor landelijke keukens

Dit goede gevoel start natuurlijk eerst met een ontdekkingsreis langs onze keukens. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Wij bieden keukens van topmerken zoals Proline, Y-line, SieMatic en Systemat en diverse merken keukenapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, ATAG en Bora. Van landelijk en design tot greeploos, tot landelijk en eigentijds, bij Goergen Keukens vindt u het allemaal.

Showroom Son (Ekkersrijt)

contact & openingstijden

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan