Daag ons uit.

Landelijke keukens

Tegenwoordig is een keuken meer dan een plek waar alleen gekookt wordt. Het is een plek waar de hele familie bij elkaar komt. Dat begrijpen we bij Goergen Keukens maar al te goed. Een keuken in landelijke stijl in combinatie met luxe elementen maakt uw keuken het centrale punt van het huis. Ieder mens is anders, iedere landelijke woonkeuken ook. Ontdek nieuwe speelruimte voor al uw ideeën. Met de bijzondere mogelijkheden die wij u kunnen bieden, creëert u de perfecte landelijke keuken.

Bekijk onze collectie

Stoere en moderne
landelijke keuken

Wie kiest voor een strakke landelijke keuken, kiest voor een warme en sfeervolle uitstraling. Om uw keuken een stoere en robuuste uitstraling te geven kunt u gebruik maken van stoere materialen zoals bijvoorbeeld een betonlook keukenblad van natuursteen. Ook kunt u gebruik maken van  donkere kleuren zoals grijs en zwart. Keukens met een landelijke uitstraling kunnen onderling nogal van elkaar verschillen. Maar wat landelijke keukens gemeen hebben is dat vrijwel elke landelijke keuken houten elementen heeft. De keukens zijn verkrijgbaar in alle denkbare maten en opstellingen. Wat dacht u van een landelijke keuken met kookeiland? Zo creëert u een moderne landelijke keuken waarbij een perfecte balans bestaat tussen klassieke en moderne elementen. Kiest u voor een zwarte landelijke keuken, dan kiest u voor een mix tussen robuust en modern. Een zwarte keuken met houten fronten past perfect bij een landelijk interieur. Houten fronten, mooie grepen en een sierlijke afwerking zijn kenmerken van een landelijke keuken. Een robuust vrijstaand fornuis? Pitt Cooking, of toch liever inductie? Er zijn talloze mogelijkheden. Ons gratis magazine staat boordevol keukeninspiratie.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

''Er werd met ons meegedacht en we kregen een goed en kundig advies. De ruimte is zo efficiënt mogelijk benut.''

Bekijk gerealiseerde keukens

Een rustieke keuken
met open karakter

Door te kiezen voor een landelijke hoekkeuken wordt het open karakter behouden. Dit is een van de meest voorkomende keukenopstellingen. Deze opstelling is erg praktisch, maar ook stijlvol. Door het gebruik van ruwe materialen is het zelfs mogelijk om een landelijke industriële keuken te creëren. Onze adviseurs helpen u graag in een van onze showrooms bij de zoektocht naar de landelijke leefkeuken van uw dromen.

Kom sfeer proeven in onze showrooms voor landelijke keukens

Uw zoektocht start natuurlijk eerst met een ontdekkingsreis langs onze keukens. Onze showrooms kenmerken zich door hun zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Wij bieden keukens van topmerken zoals SieMatic, Pronorm en Systemat en diverse merken keukenapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, ATAG, AEG en Bora. Van landelijke keukens en design keuken tot greeploze keukens, bij Goergen Keukens vindt u het allemaal.

Adviesgesprek plannen