Daag ons uit.

Design keuken

De design keuken van nu is vaak ruim opgezet. Een design keuken is onderdeel van de totale leefruimte waarbij luxe centraal staat. Design keukens zijn moderne keukensmet unieke elementen. Een extra dik keukenblad, een marmerlook achterwand of gewaagde materiaalkeuzes en kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een compleet zwarte design keukenmet marmeren keukenblad. Natuurlijk voorzien van de laatste trends op het gebied van keukenapparatuur. Een combi-stoomoven, een zwarte Quooker en een wijnklimaatkast. Bij Goergen vindt u alles voor uw nieuwe design keuken.

Bekijk onze collectie

Keukendesign van SieMatic

SieMaticstaat bekend om haar design keukens. Kiest u voor SieMatic Pure, Classic of Urban? Unieke elementen en gelet op elk detail in uw nieuwe keuken. Nu ook mogelijk met verlichte greeplijsten. Kiest u voor een minimalistisch design of toch liever voor een sfeervolle luxe keuken met kruidenbak voor al uw verse kruiden, olie en kookboeken? SieMatic keukens passen bij elke stijl en staan bekend om hun innovatieve technologieën. We helpen u graag met een persoonlijk advies. Laat u verrassen met een prachtig keuken design. Daag ons gerust uit met uw ideeën en wensen.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Modern keukendesign anno nu

Design keukens zijn vaak tijdloos. Door het gebruik van strakke lijnen en tijdloze materialen maakt u met een keuken met modern design altijd de goede keuze. Denk hierbij aan een keukenblad van keramiek, graniet of composiet. Vaak zijn design keukens greeploos uitgevoerd. Een greeploze keukenis al jarenlang de favoriete optie van een groot deel van onze klanten. Design handgrepen in de keuken voor keukenkasten en lades is ook een mooie optie voor een modern keuken design. Ze worden gekozen om de stijl van de keuken te accentueren, zoals een landelijke of moderne look. Ook kiezen steeds meer klanten voor een inductiekookplaat. Dit is met het oog op de toekomst altijd een goede keuze. Een Borainductiekookplaat met kookveldafzuiging past perfect in een design keuken. U heeft geen afzuigkap meer nodig: modern en minimalistisch. Beschikt u over een grote keukenruimte? Dan kunt u een design kookeiland in overweging nemen.

Bekijk onze luxe designkeukens in onze showrooms

Kom sfeer proeven in een van onze keuken showrooms in Son (Meubelplein Ekkersrijt) of Stein. Goergen Keukens heeft twee grote showrooms met verschillende design keukens. Onze luxe design keukens zijn ontworpen met de nadruk op stijl, kwaliteit en innovatie. Bekijk op onze showroomkeukenspagina het huidige aanbod design showroomkeukens. Van landelijke keukenstotmoderne keukens. Van witte tot zwarte keukens. Ook voor een luxe keukenof design keuken bent u bij ons aan het juiste adres. We werken samen met de beste merken zoals Bora, ATAG, Siemens, Miele, AEG en Quooker. U bent van harte welkom.

Adviesgesprek plannen