Laden..

Puristisch, strak en een minimalistisch design. Een Bora kookplaat past echt in elke keuken.

Bora kookplaat Classic

Wat is een Bora kookplaat?

Een Bora kookplaat is een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. De kookdampen en -geuren stijgen niet op, maar worden direct weggezogen waar ze ontstaan. Direct bij het kookveld. Een afzuigkap is niet langer meer nodig. Een Bora kookplaat past op elke plek in uw keuken. Onder het schuine dak, voor het venster of op het kookeiland.

De voordelen van een Bora kookplaat

Voor elk type kok is er een geschikte kookplaat. Met een Bora kookplaat haalt u vele voordelen in huis. Zo kookt u bijvoorbeeld in schone lucht. Kookdampen kunnen namelijk niet eerst opstijgen. We hebben alle voordelen van een Bora inductiekookplaat voor u op een rijtje gezet.

Vrij, onbelemmerd zicht – Geen storende afzuigkap op hoofdhoogte. Geen beperkt zicht meer. Koken en wonen komen samen. Met een Bora kookplaat heeft u alle designvrijheid.
Schone lucht – Kookdampen stijgen niet eerst op, maar worden direct opgevangen in het roestvrijstalen vetfilter.
Makkelijk schoon – De drie bewegende onderdelen van de afzuiging kunnen heel eenvoudig gedemonteerd worden. U kunt deze in de vaatwasser plaatsen. De kookplaat is in een mum van tijd ook schoon.
Talloze functies – Zijn uw gasten laat? De kookplaat heeft een warmhoudfunctie. Daarnaast beschikt een Bora ook over een pauzefunctie en diverse timerfuncties. Met de brugfunctie kunt u twee kookzones met elkaar verbinden tot één grote kookzone.
Kinderbeveiliging – Misschien wel een van de belangrijkste functies. Een Bora kookplaat heeft kinderbeveiliging. Deze beveiliging zorgt er bovendien ook voor dat u zelf ongewild een kookzone zou inschakelen.

Wilt u meer informatie over de verschillende modellen en de voordelen van een Bora kookplaat? Kom eens langs in een van onze vestigingen in Son of Stein. Daar kunt u de diverse kookplaten bewonderen. Of plan een adviesgesprek met een van onze adviseurs.