Daag ons uit.

Unieke keuken

Bent u op zoek naar een unieke keuken? Dan bent u bij Goergen Keukens aan het juiste adres. Wanneer u graag een andere keuken wilt dan de meesten hebben, kunt u geheel uw eigen unieke keuken laten ontwerpen bij ons. Wij garanderen u van een keuken op maat die volledig aan uw wensen voldoet. 

Bekijk onze collectie

Een aparte keuken kopen

Een aparte keuken wordt gekenmerkt door het gebruik van verschillende materialen en kleuren. Zo kan een combinatie van hout met glas en natuursteen voor een bijzondere en elegante keuken zorgen. Voor de echte liefhebbers van kleuren die niet bang zijn voor een gewaagde look, zijn de kleuren groen en blauw echte aanraders. Momenteel zijn ook gouden details erg populair. Denk bijvoorbeeld aan een gouden Quooker kraan of gouden greeplijsten. Het is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke stijl en smaak welke materialen en kleuren u het beste kunt gebruiken. Wanneer u liefhebber bent van de landelijke stijl zijn lichte kleuren met houten accenten een goede keuze. Of misschien kiest u juist liever voor donkere kleuren, en robuuste details, die aansluiten op de industriële stijl. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze keukenadviseurs om een ontwerp van uw droomkeuken te realiseren.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Een keuken uniek en elegant bij Goergen Keukens

Bij Goergen Keukens ontwerpen we niet zomaar keukens, maar bijzondere ruimtes waarbij elk belangrijk aspect in acht wordt genomen. Zo creëren wij een samensmelting van het juiste materiaal en licht in combinatie met het perfecte meubilair in de passende vormgeving en kleuren. Unieke design keukens die er niet alleen elegant uitzien, maar die ook nog eens boven verwachting functioneel en van alle gemakken voorzien zijn. Dat is waar u op kunt rekenen wanneer u voor Goergen Keukens kiest. Wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u uw unieke keuken laat ontwerpen? Vraag dan nu ons gratis inspiratieboek aan en laat u inspireren door onze exclusieve keukendesigns.

Adviesgesprek plannen