Daag ons uit.

Keukeneiland

Tegenwoordig is een keuken méér dan alleen een keuken. Dat begrijpen we bij Goergen maar al te goed. Een keuken is een meubelstuk. Het is onderdeel van de totale leefruimte. Daarom maakt u de juiste keuze met een keukeneiland. Een keukeneiland geeft uw keuken een luxe uitstraling. Maak van uw keuken een echte leefkeuken. Bij Goergen hebben wij eilandkeukens van topmerken zoals SieMatic. SieMatic staat bekend om hun innovatieve, luxe en hoogstaande kwaliteit keukens, waaronder keukens met eiland.

Ieder mens is anders, iedere SieMatic keuken ook. Met de bijzondere mogelijkheden die SieMatic u biedt, creëert u uw designkeuken volledig naar uw persoonlijke smaak: SieMatic Pure, Urban of klassiek.

Bekijk onze collectie

Een los keukeneiland of keuken met schiereiland

Een keukeneiland is te realiseren op vele verschillende manieren. Zo kunt u kiezen voor een los keukeneiland, of voor een keukeneiland met bar of tafel. Heeft u niet voldoende ruimte voor een vrijstaand eiland? Dan is een keuken met schiereiland de oplossing. Een andere optie zou een klein keukeneiland kunnen zijn. Bij Goergen helpen onze professionele keukenadviseurs u graag met het kiezen van de juiste keuken. Zij hebben veel ervaring met het ontwerpen van moderne keukens waardoor zelfs een klein of smal keukeneiland tot de mogelijkheden behoort.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Keukeneiland kopen bij Goergen Keukens

Of u nu op zoek bent naar een zwart of wit keukeneiland, of een keukeneiland van hout. Bij Goergen Keukens worden we graag uitgedaagd. Vertel ons uw wensen en wij denken graag mee over de realisatie van uw droomkeuken. Creëer een prachtige en grote keukenruimte met een centraal en luxe kookeiland. De perfecte plek om heerlijk te dineren of te borrelen tot in de late uurtjes. Bij Goergen Keukens vindt u keukens met eiland voor ieders smaak.

Showrooms met een unieke sfeer en beleving

De zoektocht naar de keuken van uw dromen start natuurlijk met een ontdekkingsreis langs onze keukens. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Wij bieden keukens van topmerken zoals Proline, Y-line, SieMatic en Systemat en diverse merken keukenapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, ATAG en Bora. Van landelijk en design tot greeploos, bij Goergen Keukens vindt u het allemaal.