Complete keukens

Bij Goergen Keukens bent u aan het juiste adres voor complete keukens. U heeft een ruime keuze aan merken, materialen, kleuren en keukenapparatuur. Wij ontzorgen u van A tot Z. We helpen u graag met een advies op maat voor een complete keuken. Samen met u gaan we aan de slag om uw keuken te ontwerpen. Helemaal afgestemd op uw wensen.

Complete keuken kopen

Een nieuwe keuken uitzoeken kan erg lastig zijn. U heeft erg veel keuzes die u moet maken om de keuken compleet te maken. Wat is de juiste opstelling voor uw keukenruimte? Welke materialen en kleuren zijn er allemaal? Welke keukenapparatuur past het beste bij uw manier van koken? Wilt u een greeploze keuken of toch liever een complete keuken met greep? Wij zijn er voor u. Samen lopen we alle mogelijkheden na en komen we tot een uniek keukenontwerp. We nemen ruim de tijd voor uw bezoek. Houdt u er rekening mee dat we ruim 2,5 uur de tijd nemen om u te voorzien van een compleet en transparant advies. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Showrooms in Brabant en Limburg

Wilt u inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Start uw ontdekkingsreis met een bezoek aan onze showroom in Son (Meubelplein Ekkersrijt) of Stein. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter. Brede paden, verre zichtlijnen en leuke doorkijkjes. Topmerken zoals Pronorm, Systemat en SieMatic mogen natuurlijk niet ontbreken. Van landelijke keukens tot greeploos en eigentijds. We staan al ruim 90 jaar voor eerlijkheid en transparantie. We blijven innoveren en willen u een persoonlijk advies geven. Ontzorgen staat centraal én we worden graag uitgedaagd.

Showroom Son (Ekkersrijt)

contact & openingstijden

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.