Daag ons uit.

Grote keukens

Grote keukens vindt u bij Goergen Keukens. Indien u de ruimte ter beschikking heeft, kunt u van uw keuken een echte relaxplek maken. De keuken wordt tegenwoordig steeds meer gezien als een deel van het huis om in tot rust te komen. De tijden dat een keuken slechts een keuken was zijn dan ook voorbij. Een keuken is een plek waar u zich geheel op uw gemak moet voelen. Een plek die volledig is ingericht naar uw smaak in de juiste kleuren, materialen, vormgeving en stijl. Onze adviseurs luisteren naar uw wensen en realiseren de mooie grote keuken van uw dromen!

Bekijk onze collectie

Goergen Keukens; dé grote keukenzaak

Onze keukencollectie bevat een ruim aanbod aan grote showroom keukens, van de moderne tot aan de landelijke stijl en in alle opstellingen. Een grote landelijke keuken bevat vaak houten en stenen accenten die samen een warm en sfeervol geheel vormen. Bij Goergen Keukens kunt heeft talloze mogelijkheden voor het inrichten van uw beschikbare keukenruimte. Al onze keukens worden met aandacht voor detail ontworpen en gerealiseerd, omdat we u willen voorzien van de beste service. We verwelkomen u graag in onze grote keuken showroom in Son of in Stein.

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Een grote keuken met eiland; stijlvol en elegant

Een van de meest geliefde keukenopstellingen die gekozen wordt wanneer er veel plek beschikbaar is, is de keuken met eiland. Dat is ook niet zo gek, omdat een grote keuken met kookeiland een echte blikvanger en daarnaast ook nog eens praktisch is. Met een grote eiland keuken tovert u uw keuken om in een echte leefkeuken. De kracht van een leefkeuken is dat u er een gezellige plek van maakt om samen met uw gezin of gasten te kletsen tijdens het bereiden van een maaltijd. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor de luxe grote keuken van uw dromen? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.

Adviesgesprek plannen

Grote luxe keuken opstellingen

Naast de keuken met kookeiland, zijn er nog een heleboel andere opstellingen denkbaar om uw grote keuken mee in te richten. Zo is een grote hoekkeuken een ideale manier om uw keuken open en ruimtelijk in te richten. Het prettige van deze opstelling is dat uw keuken zich in één gedeelte bevindt waar alles bij elkaar staat, dit is erg handig. Een andere opstelling die hierop lijkt, is de u-keuken. Met een grote u-keuken heeft u net zoals bij de hoekkeuken een open sfeer en heeft u alles binnen handbereik. Vaak wordt de u-keuken gebruikt wanneer er wat minder ruimte ter beschikking is, maar ook in een grote ruimte komt deze opstelling helemaal tot zijn recht. De ideale keuken grootte voor u is uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte, maar ook van de gewenste vorm. Laat u vrijblijvend adviseren door een van onze keukenarchitecten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Adviesgesprek plannen