Daag ons uit.

U keuken

Een U-keuken is een veelvoorkomende en geliefde keukenvorm. Een u-keuken opstelling is ontzettend praktisch en biedt u veel ruimte waardoor alles binnen handbereik is. Door te kiezen voor een u keuken heeft u veel werk-  en opbergruimte. Een u-keuken is niet alleen handig, maar ook nog eens een echte eyecatcher voor uw woning.

Bekijk onze collectie

Keuken in U vorm Kopen

U wilt graag een keuken in u-vorm kopen. Wist u dat u ook hier kunt kiezen uit verschillende opstellingen? Wat dacht u bijvoorbeeld van een u keuken met bar, of een u keuken met eiland. Alles is mogelijk. Een u-keuken met bar creëert gezelligheid en is ideaal om ’s avonds met vrienden of familie te borrelen. Als u over een grote ruimte beschikt is het zelfs mogelijk om te gaan voor een u-keuken met eiland. Hierbij is het wel belangrijk dat er voldoende ruimte is, voornamelijk tussen de keukenkasten en keukenkasten. Maar ook als u niet over voldoende ruimte beschikt is een u-keuken een ideale oplossing. Smalle u keukens behoren tot de mogelijkheden. We helpen u graag met het perfecte ontwerp voor uw keukenruimte.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

U keuken met schiereiland

Als u op zoek bent naar een moderne keuken in u vorm, dan is een u-keuken met schiereiland een perfecte keuze. Keukens met schiereiland zijn helemaal in en maken van uw keuken een echte leefkeuken. Bij Goergen Keukens voorzien we uw luxe keuken uiteraard van keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Meer inspiratie opdoen naar u-keukens? Kom naar onze showroom in Son of Stein en laat u inspireren.  Plan een adviesgesprek en laat u geheel vrijblijvend adviseren door onze kundige keukenexperts. Kunt u niet wachten? Doe alvast u-keuken inspiratie op in ons gratis inspiratieboek.