Daag ons uit.

Keuken met kookeiland

Door te kiezen voor een keuken met kookeiland haalt u een exclusieve en sfeervolle keuken in huis. Een kookeiland maakt van uw keuken een échte leefkeuken. Een kookeiland met zitgedeelte en eettafel staat garant voor uren dineren en samen zijn met familie en vrienden.

Bekijk onze collectie

Afmetingen van een kookeiland: Keukens op maat

Bij een keuken met kookeiland staat een vrijstaand keukenblok midden in de ruimte. Daarom is het van belang om voldoende ruimte beschikbaar te hebben voor dit type keuken. Natuurlijk is een kookeiland in een kleine keuken ook mogelijk: Bij Goergen Keukens denken wij graag met u mee over alle mogelijkheden. Een klein, smal kookeiland of schiereiland behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Ook de diepte en breedte van het kookeiland kunnen afgestemd worden op uw specifieke situatie. Als u op zoek bent naar een keuken met kookeiland op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Door het leveren van maatwerk zijn bij ons keukens in alle gewenste afmetingen, kleuren en stijlen mogelijk.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Kookeiland met bar of eettafel

Hét grote voordeel van een kookeiland is de gezelligheid die het met zich meebrengt. Door het eiland te verlengen met een bar of eettafel creëert u een gezellige plek voor de hele familie. Uiteraard is het toevoegen van een kookeiland met bar mogelijk bij alle stijlen keukens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een moderne keuken met kookeiland? Houdt u toch meer van een landelijke keuken met kookeiland? Of gaat u voor een design keuken met zwart kookeiland? Eén ding is zeker: Bij Goergen Keukens kiest u voor een luxe keuken met kookeiland, volledig afgestemd op uw wensen.

Keuken met kookeiland kopen bij Goergen Keukens

Kom eens langs in onze showrooms in Son of Stein en laat u inspireren door onze exclusieve keukens met kookeiland. Kunt u niet wachten om inspiratie op te doen? Vraag dan alvast ons gratis inspiratieboek aan. U kunt natuurlijk ook meteen een adviesgesprek plannen waarin onze professionele en ervaren keukenadviseurs u alles vertellen over de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de kosten en prijs van een keuken met kookeiland? Onze keukenadviseurs luisteren graag naar uw wensen en komen met een passende oplossing, inclusief het kostenplaatje. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.