Daag ons uit.

Mat zwarte keuken

Een mat zwarte keuken is een van de populairste trends in de keukenwereld. Een zwarte matte keuken heeft iets gedurfd en past in elke keukenstijl. Van landelijk tot modern is er een donkere keukenvoor u. Een mat zwarte exclusieve keuken straalt warmte uit waardoor u graag in uw nieuwe keuken wilt gaan koken.

Bekijk onze collectie

Keuken mat zwart

Bij een keuken in het mat zwart wilt u natuurlijk ook zwarte elementen die hier goed bij aansluiten. Bij Goergen Keukens bent u aan het juiste adres voor zwarte keukenapparatuur van merken zoals Miele, Siemens en ATAG. Ook kunt u kiezen voor zwarte greeplijsten of een Bora Professional inductiekookplaat. Zo voegt u unieke elementen toe aan uw mat zwarte Goergen keuken.

Mat zwarte keuken met hout

Wanneer men aan een zwarte keuken met hout denkt, denkt men vaak aan een landelijke keukenstijl. Zo kunt u kiezen voor een compleet houten keuken in het mat zwart of voor een mat zwarte keuken met houtlook blad. De mix tussen mat zwart en hout geeft een unieke en moderne uitstraling aan uw keuken. De mat zwarte kleur zorgt voor een strakke en chique uitstraling, terwijl de houtaccenten een warm en natuurlijk gevoel creëren. Kies bijvoorbeeld voor een mat zwarte keuken met houten blad voor een elegante look. Ook kunt u kiezen voor een mat zwarte keuken met marmerlook blad of betonlook blad als u voor een moderne mat zwarte keuken wilt gaan.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Mat zwarte keuken met eiland

Wanneer u over een grote ruimte beschikt kan een mat zwarte keuken met eiland een goede keuze zijn. Een keuken wordt namelijk steeds meer gezien als een uitbreiding van de leefruimte in plaats van een aparte ruimte. Met een mat zwarte eilandkeuken kunt u genieten van een ruime, luxe keuken waar u heerlijk kunt koken met vrienden en familie. Beschikt u niet over voldoende ruimte voor een keuken met eiland? Dan is een mat zwarte hoekkeuken ook een passend alternatief.

Voordelen mat zwarte keuken

Een mat zwarte keuken is een prachtige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een modern en elegant ontwerp. Er zijn veel voordelen die een mat zwarte keuken bieden. Allereerst is het natuurlijk perfect te combineren met een verscheidenheid aan stijlen en kleuren. Ook creëert het veel contrast en diepte. Dit maakt het een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een keuken met visuele impact. Bovendien is een keuken in het zwart mat erg duurzaam. De kleur vervaagt of verkleurt niet snel, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Kies bijvoorbeeld voor fingerprintproof zwarte fronten. Dit betekent dat de fronten speciaal zijn behandeld om vingerafdrukken te verminderen, waardoor deze er schoon en strak uit blijven zien.

Een mat zwarte keuken koopt u bij Goergen Keukens

Wilt u graag meer inspiratie op doen voordat u de keuze voor uw droomkeuken maakt? Vraag dan ons gratis inspiratieboekaan of bezoek onze showroom in Stein of in Son(Meubelplein Ekkersrijt). Onze keukenadviseurs staan voor u klaar om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen. Wilt u er zeker van zijn dat we genoeg tijd voor u hebben? Plan dan een adviesgesprek in.

Adviesgesprek plannen