Daag ons uit.

Donkere keukens

Donkere keukens hebben een tijdloze uitstraling en geven uw keuken een warme en gezellige sfeer. Tevens past het bij vele stijlen: van design, romantisch, landelijk tot modern. Donkere keukens zie je steeds meer terug  in de moderne keukenstijlen.

Bekijk onze collectie

Donkere keuken met licht blad

Een donkere keuken is een echte blikvanger. Deze keukenstijl oogt tijdloos en exclusief.. Bij een donkere keuken moet u niet alleen denken aan een zwarte keuken maar ook antraciet, grijs en bruin zijn populair. Vaak wordt er gedacht dat een donkere keuken alleen in een grote ruimte geplaatst kan worden. Het tegendeel is echter waar. Een donkere keuken past ook perfect in een kleinere ruimte.  Wanneer u bijvoorbeeld  kiest voor een keuken met licht blad. zorgt dit voor een prachtig contrast. Er zijn  talloze mogelijkheden waardoor wij samen met u de droomkeuken kunnen ontwerpen die u voor ogen heeft.

Donkere houten keuken

Bij een donkere keuken kunt u kiezen voor een hoogglans keuken of matte keuken, een houtlook keuken of keuken met echt hout fineer… Dit type keukens passen perfect in een landelijk interieur, maar ook binnen een modern interieur in combinatie met bijvoorbeeld hoogglans wit

Wilt u nu graag meer weten over houten keukens dan staan onze keuken specialisten voor u klaar. Tijdens een adviesgesprek tonen zij u graag alle opties en mogelijkheden van een donkere houten keuken.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Op zoek naar meer donkere keuken inspiratie?

Wanneer u eerst graag nog meer inspiratie op wilt doen voordat u een advies gesprek inplant vraag dan nu ons  inspiratieboek aan. U ontvangt deze  binnen 3 werkdagen. U bent uiteraard ook welkom voor inspiratie in een van onze showrooms in Son of Stein. Hier kunt u in alle rust een ronde maken en de nodige inspiratie op doen.