Daag ons uit.

Blauwe keuken

Met een blauwe keuken kiest u voor een luxe en opvallende keuken. Er zijn steeds meer veranderingen op keukengebied. Niets is tegenwoordig nog te gek en alles is mogelijk. Alle kleuren, materialen, vormen, ontwerpen en stijlen kunnen gerealiseerd worden. Een blauwe keuken staat prachtig in allerlei stijlen. Afhankelijk van uw smaak en budget kunt u de blauwe keuken kiezen die bij u past. Wij ontwerpen een blauwe keuken geheel op maat voor u.

Bekijk onze collectie

Een donkerblauwe keuken

Er zijn veel verschillende soorten blauwe keukens. Zo zijn er lichte en donkere tonen en mengelingen met andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een blauwgrijze keuken of een blauw groene keuken. Een populaire kleur die vaak gekozen wordt om een keuken te laten opvallen, is donkerblauw. Een keuken donkerblauw, in welke stijl dan ook, is een echte blikvanger. Het heeft een koninklijke uitstraling en sluit erg mooi aan bij de klassieke stijl vanuit vroeger, maar kan ook prachtig tot leven komen in de moderne stijl. Deze donker blauwe keuken gaat buitengewoon mooi samen met een kraan en wasbak in een goud- of koperkleur. Ook details zoals de grepen van de keukenkastjes kunnen in deze kleur worden ontworpen voor een luxe en chique uitstraling.

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Een lichtblauwe keuken

De tegenhanger van de donkere keuken is de lichtblauwe keuken. Deze heeft in tegenstelling tot de donkerblauwe keuken een wat zachtere en rustigere uitstraling. Deze lichte tonen gaan subliem samen met de landelijke stijl. Een landelijke keuken blauw met donkere grepen is een mooie combinatie waarbij contrast een grote rol speelt. Wanneer u kiest voor een keuken lichtblauw, kiest u voor een keuken met een serene en vriendelijke uitstraling waarin iedereen zich meteen thuis voelt. Het is dan ook een echt prachtplaatje om te zien. Vraag ons gratis inspiratieboek aan om een keuken in blauw, maar ook andere kleuren te bekijken.

Adviesgesprek plannen

Een landelijke keuken blauw

De kleur blauw gaat perfect samen met de landelijke stijl. Een landelijke blauwe keuken heeft een royalistische uitstraling die perfect samengaat met het natuurlijke materiaal hout. Bij een blauwe landelijke keuken gaat het er voornamelijk om dat deze prominente kleur de gewenste rol vervult, van blikvanger tot subtiele aanwezigheid op de achtergrond. Met details kunt u er geheel uw eigen draai aan geven. Een blauwe keuken landelijk, gecombineerd met andere kleuren maakt van uw keuken een echte eyecatcher. Blauw gaat bijvoorbeeld mooi samen met grijstinten, die ook weer mooi samengaan met het materiaal hout dat zich vaak in een landelijke keuken bevindt.

Adviesgesprek plannen

Een keuken blauw grijs

Een andere mooie variant van de kleur blauw is blauw grijs. Een landelijke keuken, blauw grijs, verenigt zich uitzonderlijk goed met zachte tonen en lichte elementen. Een licht element dat deze keuken volledig afmaakt is een marmeren, of marmerlook aanrechtblad. Een blauwe keuken met marmer blad past wellicht meer binnen de moderne stijl, maar kan ook goed gecombineerd worden met de landelijke stijl. Door bijvoorbeeld de keuken geheel van hout te ontwerpen, met slechts een marmerblad als detail, ontstaat deze sublieme samensmelting van modern en landelijk. Een grijs blauwe keuken kan naast deze stijlen in elke andere stijl tot zijn recht komen. Graag gaan wij met u in gesprek over de keuken die bij u past. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenarchitecten om de grijsblauwe keuken van uw dromen te bespreken.

Adviesgesprek plannen