Daag ons uit.

Compacte keuken

Een compacte keuken is ruimtebesparend en erg functioneel. Met een compacte keuken benut u alle beschikbare keukenruimte en staat gemak voorop. Zo is schoonmaken een fluitje van een cent en is de keuken gemakkelijk te onderhouden. Bij Goergen Keukens kunt u uw compacte keuken geheel zelf samenstellen, van keukenopstelling tot aan materialen en kleuren.

Bekijk onze collectie

Compacte kleine keukens

Vooral wanneer u wat minder keukenruimte ter beschikking heeft, is een compacte keuken dé ultieme oplossing. Een kleine compacte keuken is naast gezellig, ook nog eens superhandig doordat alle keukenelementen dicht bij elkaar staan en alles binnen handbereik is. Daarnaast is een compacte keuken financieel ook een goede keuze, omdat grotere keukens vaak duurder zijn qua aanschaf. Dat er minder materialen nodig zijn voor het ontwerpen van de keuken is natuurlijk ook goed voor het milieu, waardoor u niet alleen voor een mooie, maar ook meteen voor een duurzame keuken kiest.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Verschillende opstellingen, zoals de compacte hoekkeuken

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een compacte design keuken, valt er nog steeds veel te kiezen. Naast de stijl, kleuren en materialen, is de keukenopstelling een belangrijk onderdeel. Deze is voor een groot deel afhankelijk van de keukenruimte die u ter beschikking heeft. Een functionele opstelling die ook een ruimtelijk effect teweegbrengt, is de compacte hoekkeuken. Deze opstelling zorgt voor een open uitstraling, waardoor de keuken vloeiend overloopt in andere ruimten van uw woning. Wilt u graag nog even ideeën opdoen over de mogelijkheden van een compacte keuken? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan en laat u inspireren.

Compacte keuken met eiland

Wanneer u op zoek bent naar een kleine, maar toch een luxueuze keuken, dan is een compacte keuken met eiland een goede keuze voor u. Vaak wordt gedacht dat alleen grote keukens een kookeiland kunnen hebben, maar niets is minder waar. Door de keuken slim in te delen, kunt u uw keuken, compact met eiland indelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een keuken met compacte keukenblok, dat niet te veel ruimte inneemt. Bent u klaar voor het ontwerpen van uw droomkeuken? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenontwerpers.

Adviesgesprek plannen