Daag ons uit.

U-vormige keuken

Een U-vormige keuken is naast tendy ook ontzettend functioneel. De handige opstelling bestaat uit drie zijdes die vaak samen één geheel vormen. Er zijn veel combinaties mogelijk in deze opstelling, zoals een U-vormige keuken met eiland. Vooral wanneer u een grote ruimte ter beschikking heeft is dit een optie die u kunt overwegen. De U-vormige keuken met kookeiland draagt bij aan een gezellige sfeer. Wanneer u wat minder ruimte heeft, zijn kleine U-vormige keukens een passende keuze. Hierdoor kunt u optimaal de beschikbare ruimte benutten. Een raam bij een van de zijdes zorgt voor een ruimtelijk effect en een prachtige natuurlijke lichtinval.

Bekijk onze collectie

Keukens U-vormig bij Goergen Keukens

Er zijn diverse soorten U-vormige keukens waar u uit kunt kiezen. Wij garanderen uw droomkeuken gemaakt met de meest sensationele materialen, kleuren en vormen. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk als het gaat om een U-vormige keuken, voorbeeld U-vormige keuken; zwart en modern met kookeiland. Deze is ideaal voor de echte liefhebber van de moderne, industriële stijl. De landelijke stijl daarentegen is ook erg mooi in U-vorm. Een U—vormige landelijke keuken kan mooi gecombineerd worden met hout, waardoor deze een warme uitstraling creëert.

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

U-vormige keuken met bar

Een mooie toevoegen aan uw keuken is een bar waar u gezellig kunt kletsen met uw huisgenoten onder het genot van een drankje. U kunt samen aan de bar gaan zitten, maar u kunt natuurlijk ook tijdens het bereiden van een maaltijd kletsen met uw gezelschap dat aan de bar zit. Zo maakt u van uw keuken echt een gezellige leefkeuken. Door een bar toe te voegen aan uw U-vormige keuken, maakt u creatief gebruik van de ruimte waardoor u een echte eyecatcher creëert. Bezoek onze showroom in Stein of Son of vraag alvast gratis ons inspiratieboek aan om ideeën op te doen. Hopelijk ontvangen we u snel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Adviesgesprek plannen