Daag ons uit.

Beige keuken

Met een beige keuken creëert u een warme en uitnodigende sfeer in uw huis. Deze neutrale kleur past uitstekend bij verschillende interieurstijlen en is gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Een beige keuken is tijdloos en elegant, waarvan u nog jaren plezier zult hebben.

Bekijk onze collectie

Waarom kiezen voor een keuken beige kleurig?

Het is niet zomaar dat beige keukens steeds populairder worden. Naast de prachtige uitstraling die deze kleur met zich meebrengt, kan het er ook voor zorgen dat uw keuken ruimer aanvoelt. Aangezien beige een warme, neutrale kleur is, past deze in verschillende interieurstijlen. Een beige keuken met houten accenten past perfect binnen de landelijke stijl. U kunt bijvoorbeeld beige keukenkasten combineren met een houtlook keukenblad, of andere houten details zoals een kruidentuin. Hoe u de keuken ook inricht, een beige landelijke keuken straalt altijd gezelligheid en warmte uit. Goergen Keukens helpt u graag met het ontwerpen van uw eigen, bijzondere keuken. Wij voorzien u van een uniek design dat niet alleen aan al uw wensen voldoet, maar dat ook nog eens binnen uw budget past. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met een van onze keukenarchitecten om uw wensen te bespreken.  

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Beige keuken zwart blad; chique en elegant

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van een beige keuken mogelijk. Een populaire variant is een zwart werkblad in combinatie met een beige keuken. Door het mooie samenspel van licht en donker, ontstaat een chique en unieke uitstraling die prachtig binnen de moderne stijl past. Een keuken is er natuurlijk ook om gebruikt te worden. Een andere elegante optie is de beige hoogglans keuken. Creëer een luxueuze keukenruimte door te kiezen voor hoogglans keukenkasten in een beige kleur. Voor een echte chique look kunt u deze combineren met een marmeren of marmerlook keukenblad, in combinatie met luxe keukenapparatuur. Wilt u graag nog even inspiratie opdoen voor u de keuze maakt voor uw droomkeuken? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan. 

Adviesgesprek plannen