Daag ons uit.

Bijzondere keukens

Bij Goergen Keukens vindt u een veelvoud aan bijzondere keukens. Steeds meer mensen willen met hun keuken een statement maken en daar helpen wij graag bij. Uiteraard wilt u dat uw keuken volledig voldoet aan uw wensen en tot in de puntjes is uitgewerkt. Wij realiseren een samensmelting van alle kernelementen van uw keuken, van verlichting, materialen, kleuren, vormgeving en apparatuur. In samenwerking met de mooiste keukenmerken realiseren wij een buitengewoon keukenontwerp van hoogstaande kwaliteit.

Bekijk onze collectie

Bijzondere keuken opstellingen

Een cruciaal element dat de keuken bepaalt, is de keukenopstelling. De keukenopstelling bepaalt voor een groot deel de keuken. Dit lijkt misschien een makkelijke keuze, maar er is stiekem best veel mogelijk. Zo kunt u kiezen uit een u-keuken, hoekkeuken, rechte keuken, l keuken, keuken met kookeiland of een parallel keuken. Iedere opstelling heeft zijn eigen charme en voordelen. Naast de opstelling, zijn ook de stijl en kleuren van een keuken zeer bepalend. De stijl zet als het ware de toon. Houdt u van de moderne stijl of toch liever landelijk? En houdt u van donkere of lichte kleuren? Onze keukenarchitecten adviseren u graag bij het ontwerpen van uw bijzondere keuken. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in en hopelijk tot snel!

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Bijzondere achterwand keuken

Een keukenonderdeel dat wellicht onbelangrijk lijkt is de achterwand. Maar niets is minder waar, want een gave achterwand maakt of breekt uw keuken. Een bijzonder materiaal dat vaak gekozen wordt voor de achterwand is natuursteen. Zo ziet een marmeren achterwand er formidabel uit en is elk exemplaar uniek, omdat het rechtstreeks uit de natuur komt. Dit materiaal staat prachtig in een moderne keuken. Echter is marmer wel vrij duur, maar er zijn gelukkig genoeg andere alternatieven. Voor de liefhebber van de landelijke stijl is een houten achterwand zeker een keuze om te overwegen, want deze maakt uw keuken helemaal af! Verder wordt er ook vaak gekozen voor tegels of mozaïek en zelfs een foto als achterwand behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden! Hoe dan ook kunt u met een van deze opties een bijzondere achterwand vinden. Vraag ons gratis inspiratieboek aan en ontdek of de bijzondere keuken van uw dromen er misschien wel tussen zit.

Adviesgesprek plannen