Contact.

Onze showroom in Son is gelegen op het Meubelplein Ekkersrijt. In deze exclusieve en zeer inspirerende showroom vindt u een groot aanbod aan keukens. Onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend bij uw budget.

Adres:
Goergen Keukens Son (Meubelplein)

Ekkersrijt 4141
5692 DD SON

Email:        [email protected]
Tel:          0499 – 49 11 00

contact formulier
afspraak maken

Kookdemonstraties Son:

Maandag 21 mei
Siemens
Zondag 27 mei
ATAG
Zondag 30 sept
Bora

Regelmatig organiseren wij kookdemonstraties en u bent ook van harte welkom. Inschrijven is niet verplicht, maar wel zo handig. Wanneer u zich namelijk inschrijft, ontvangt u vervolgens van ons een uitnodiging met de exacte tijden van de kookdemonstratie via de mail. Uw e-mailadres wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. 

Openingstijden:
ma t/m do                    10.00 – 18.00 uur
vrijdag                           10.00 – 21.00 uur
zaterdag                       10.00 – 17.00 uur
zondag                          12.00 – 17.00 uur

Elke zondag geopend.

Extra geopend:

Vrijdag 27 aprilKoningsdag12.00 – 17.00 uur
Donderdag 10 meiHemelvaart12.00 – 17.00 uur
Maandag 21 mei2e Pinksterdag12.00 – 17.00 uur
Woensdag 26 december2e Kerstdag12.00 – 17.00 uur

Gesloten op: 1e Pinksterdag, zondag 16 september en 1e Kerstdag.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan

Goergen Keukens Son

Bent u op zoek naar een keuken in de omgeving van Eindhoven? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan onze showroom op het Meubelplein Ekkersrijt in Son. Meubelplein Ekkersrijt ligt namelijk op zo’n 5 minuten rijden van Eindhoven. Een bezoek aan onze showroom zal u zeker inspireren in uw zoektocht naar uw nieuwe keuken.

Meubelplein Ekkersrijt 

Meubelplein Ekkersrijt heeft ruim 25 XL woonwinkels. Het plein is 7 dagen per week geopend en er zijn maar liefst 500 gratis parkeerplaatsen. Meubelplein Ekkersrijt is gelegen aan de A50 (afslag 6).

Onze showrooms

Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. In onze inspirerende showrooms vindt u onder andere de topmerken ProlineY-lineSieMatic en Systemat en diverse merken top apparatuur zoals Miele, AEG, Siemens, ATAG en Bora. Uniek voor Eindhoven en omstreken.

Een persoonlijk gesprek 

Bij Goergen Keukens Son nemen we de tijd voor u. Elke ruimte is immers anders en vraagt ook om een persoonlijke aanpak. We helpen u graag om uw wensen te verwezenlijken. Kom langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak.