Contact.

Onze showroom in Son is gelegen op het Meubelplein Ekkersrijt. In deze exclusieve en zeer inspirerende showroom vindt u een groot aanbod aan keukens. Onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend bij uw budget.

Adres:
Goergen Keukens Son (Meubelplein)

Ekkersrijt 4141
5692 DD SON

Email:        son@goergenkeukens.nl
Tel:           0499 – 49 11 00

contact formulier
afspraak maken

  Kookdemonstraties Son 2020

Zaterdag 19 septemberSiemens
Zaterdag 17 oktoberATAG
Zondag 15 novemberBora
Zondag 13 decemberMiele
Inschrijven kookdemo Son

Klik hier voor meer informatie over de kookdemonstraties. 

Openingstijden:
ma                                13.00 – 18.00 uur
di t/m do                      10.00 – 18.00 uur
vrijdag                          10.00 – 21.00 uur
zaterdag                      10.00 – 17.00 uur
zondag                         12.00 – 17.00 uur

Zondag 20 september gesloten

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan

Goergen Keukens Son

Bent u op zoek naar een keuken in de omgeving van Eindhoven? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan onze showroom op het Meubelplein Ekkersrijt in Son. Meubelplein Ekkersrijt ligt namelijk op zo’n tien minuten rijden van Eindhoven. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in regio Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vanuit Eindhoven centrum de afslag Industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6. Komt u vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch: neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting Industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Meubelplein Ekkersrijt 

Meubelplein Ekkersrijt is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het plein ligt direct naast IKEA en beschikt over een parkeerdek met 500 gratis parkeerplaatsen. Vanuit het parkeerdek zijn de winkels zowel met de (rol)trap als met lift bereikbaar. Het heeft ruim 25 XL woonwinkels. Het plein is 7 dagen per week geopend.

Onze vestiging in Stein

Onze showroom in Stein bevindt zich op het bedrijventerrein, Nijverheidsweg 17-18. Wij mogen u met trots mededelen dat onze keuken showroom in Stein de enige SieMatic Imagestore in Limburg is. Goergen Keukens Stein is centraal gelegen. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in Maastricht, een keuken in Heerlen of een keuken in Sittard, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom langs in onze prachtige keukenshowroom. Meer dan 80 keukenopstellingen. Gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Heerlen, op 20 minuten rijden van Maastricht en vanuit Sittard bent u er in een kwartiertje. Ook als u op zoek bent naar een keuken in België, bent u bij Goergen Keukens van harte welkom. Klik hier voor de contactgegevens van Goergen Keukens Stein.

Wij tonen u middels onze website graag wat u kunt verwachten in onze showroom. Bekijk onze keukencollectie of maak alvast uw persoonlijke moodboard.