Daag ons uit.

Showroom in Son

Onze showroom in Son is gelegen op het Meubelplein Ekkersrijt. In deze exclusieve en zeer inspirerende showroom vindt u een groot aanbod aan keukens. Onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend bij uw budget.

Adres:
Goergen Keukens Son
Ekkersrijt 4141
5692 DD Son

Afspraak maken

Openingstijden en contact

ma 13.00 – 18.00
di t/m do 10.00 – 18.00
vrijdag 10.00 – 20.00
zaterdag 10.00 – 17.00
zondag 12.00 – 17.00

Geopend op afspraak.

Email: son@goergenkeukens.nl
Tel: 0499 – 49 11 00

Contact formulier
Boordevol inspiratie.

Vraag ons
inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleuren en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan

Goergen Keukens Son

Bent u op zoek naar een keuken in de omgeving van Eindhoven? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan onze showroom in Son op het Meubelplein Ekkersrijt. Meubelplein Ekkersrijt ligt namelijk op zo’n tien minuten rijden van Eindhoven. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in regio Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vanuit Eindhoven centrum de afslag Industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6. Komt u vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch: neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting Industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6.

Meubelplein Ekkersrijt is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het plein, ofwel onze showroom in Son ligt direct naast IKEA en beschikt over een parkeerdek met 500 gratis parkeerplaatsen. Vanuit het parkeerdek zijn de winkels zowel met de (rol)trap als met lift bereikbaar. Het heeft ruim 25 XL woonwinkels. Het plein is 7 dagen per week geopend.

Plan route