Daag ons uit.

Showroom in Son

Onze showroom in Son is gelegen op het Meubelplein Ekkersrijt. In deze exclusieve en zeer inspirerende showroom vindt u een groot aanbod aan keukens. Onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend bij uw budget.

Adres:
Goergen Keukens Son
Ekkersrijt 4141
5692 DD Son

Adviesgesprek plannen

Openingstijden en contact

ma t/m do                     10.00 – 18.00 uur
vrijdag                            10.00 – 21.00 uur
zaterdag                        10.00 – 17.00 uur
zondag                          12.00 – 17.00 uur

Email:       son@goergenkeukens.nl
Tel:            0499 – 49 11 00

Speciale openingstijden 2024:
Eerste Kerstdag             gesloten
Tweede Kerstdag         12.00 – 17.00 uur
Oudjaarsdag                 12.00 – 17.00 uur

Contact formulier
Boordevol inspiratie.

Vraag ons
inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleuren en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan

Goergen Keukens Son

Bent u op zoek naar een keuken in de omgeving van Eindhoven? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan onze showroom in Son op het Meubelplein Ekkersrijt. Meubelplein Ekkersrijt ligt namelijk op zo’n tien minuten rijden van Eindhoven. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in regio Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vanuit Eindhoven centrum de afslag Industrieterrein Ekkersrijt, afslag 6. Komt u vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch: neem de afslag Eindhoven centrum en houd dan richting Industrieterrein Ekkersrijt aan, afslag 6. Meubelplein Ekkersrijt is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het plein, ofwel onze showroom in Son ligt direct naast IKEA en beschikt over een parkeerdek met 500 gratis parkeerplaatsen. Vanuit het parkeerdek zijn de winkels zowel met de (rol)trap als met lift bereikbaar. Het heeft ruim 25 XL woonwinkels. Het plein is 7 dagen per week geopend.

Plan route

Kom sfeer proeven bij onze exclusieve keukenzaak Ekkersrijt

Bij Goergen Keukens Son bent u aan het juiste adres voor diverse stijlen luxe keukens. Van design keukens tot landelijke keukens, en van greeploze keukens tot moderne keukens: Bij onze keukenzaak in Son vindt u het allemaal. Bij Goergen Keukens zijn we trots op het feit dat we de enige SieMatic keukendealer van Ekkersrijt, regio Eindhoven zijn. Van alle keukenzaken Ekkersrijt vindt u bij ons exclusieve SieMatic keukens. We helpen u graag met een persoonlijk advies. Een keukenontwerp op maat. Kom naar onze showroom in Son en laat u inspireren door onze ruime collectie keukens. Wij laten ons graag uitdagen met uw ideeën en wensen. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes.