Al meer dan 90 jaar ervaring op keukengebied.

We gaan al heel wat jaren mee en hebben ook heel wat meegemaakt. Mee gaan met de tijd en blijven innoveren. Dat kunnen wij als geen ander. Blijven innoveren in het samenstellen van de mooiste keukens. Het gebruik maken van de beste merken en de nieuwste technologieën. De beste service en kwaliteit leveren voor tevreden klanten, zoals u. Wij weten het inmiddels, 90 jaar word je niet zomaar.

Onze showrooms

Daag ons gerust uit!

De kracht van een familiebedrijf en een ongekende drijfveer om u te blijven verrassen. We helpen u met alle plezier, aandacht en expertise. Bij Goergen Keukens kunt u immers niet alleen terecht voor een hoogwaardige kwaliteitskeuken, maar krijgt u ook plezier, alle aandacht en nazorg, vertrouwen en uiteindelijk: een gevoel van trots over uw nieuwe aanwinst.

Goergen Keukens staat al meer dan 90 jaar voor eerlijkheid en transparantie op alle fronten. Wij werken altijd met eerlijke prijzen en communiceren daar ook helder en eerlijk over. Onderaan de streep staat het juiste bedrag vermeld. Die openheid is onze kracht als familiebedrijf en geeft heel veel vertrouwen . Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke – oplossingen. Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en inventariseren we de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realisatieproces. Bij ons is alles mogelijk. Wij worden graag uitgedaagd!

Showrooms met een unieke sfeer en beleving

Dit goede gevoel start met een ontdekkingsreis in onze showrooms. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. In onze ruime showroom vindt u de topmerken Proline, Y-line, SieMatic en Systemat en diverse merken topapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, Gutmann en Bora. Van landelijk en design tot greeploos en eigentijds, bij Goergen vindt u het allemaal.

Showroom Son (Ekkersrijt)

contact & openingstijden