Daag ons uit.

Witte keuken

Een witte keuken heeft een frisse en elegante uitstraling. Een keuken met wit erin is makkelijk te combineren met de rest van uw meubilair en interieur. Aangezien wit een basiskleur is, kunt u opvallendere kleuren kiezen voor de rest van het interieur of het juist basic houden door slechts gebruik te maken van wit, grijs en zwart. In een moderne witte keuken komen deze basiskleuren vaak sterk terug. Denk bijvoorbeeld aan een witte keuken met grijs blad. Een ander voorbeeld is een witte keuken met zwart blad, ook deze kan gecombineerd worden met andere kleuren. Samen zorgen de kleuren voor een uniek en exclusief geheel. Bij Goergen weten wij alles over hoe kleuren, materialen, vormgeving en lichtinval in verbinding met elkaar staan. Hier vertellen wij u graag over in een adviesgesprek.

Bekijk onze collectie

Witte hoogglans keuken

Keukens bestaan in diverse texturen, een populaire daarvan is de witte hoogglans keuken. De laklaag creëert vanwege de weerspiegeling een ruimtelijk effect. Hoogglans past mooi bij een witte keuken met marmerblad en heeft daardoor een chique en elegante uitstraling. Iets dat bijdraagt aan deze elegante uitstraling, is een witte greeploze keuken. Wanneer je deze combineert met de passende textuur, krijg je een elegante en exclusieve keuken: de keuken hoogglans wit greeploos. Een andere bekende textuur is een mat witte keuken. Deze valt minder op dan de hoogglans keuken, maar is ook zeker een mooie variant. Deze textuur past bijvoorbeeld mooi bij een witte hoekkeuken met wat veelzijdiger kleurgebruik.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Witte keuken met houten accenten

Een witte keuken met houten accenten zorgt voor de ultieme samensmelting van elegantie en warmte. Het houten materiaal zou verwerkt kunnen worden in de keuken op verschillende manieren. Zo zou u bijvoorbeeld voor een witte keuken met houden blad kunnen kiezen, of voor een wit kookeiland met houten kastjes. Een mooie stijl waar houten accenten bij toegepast kunnen worden, is de landelijke keuken met wit. Bent u benieuwd of wij uw droomkeuken kunnen verzorgen? Ga dan gerust eens langs bij onze showroom Stein of showroom Son.