#1 INNOVATIE 

Innoveren is voor ons erg belangrijk. Wij blijven onze keukens heruitvinden. Met de nieuwste technologieën. Een vaatwasser die je op afstand kan bedienen met je mobiele telefoon. Of de nieuwe technologie van Bora: een inductiekookplaat met kookveldafzuiging. Een keuken die van alle gemakken is voorzien en waarbij elk detail klopt.

#2 SERVICE

Service stopt nooit. We zijn er om uw droomkeuken waar te maken en u te helpen tijdens het gehele proces. Dat doen we al 90 jaar. Wilt u iets aanpassen aan uw keukenschetsen? Geen probleem. Een afspraak aan huis? Of nog even komen nameten? Maar natuurlijk. En wanneer wij de keuken geplaatst hebben gaan we niet weg voordat u tevreden bent.

#3 KWALITEIT 

De beste kwaliteit leveren is voor ons erg belangrijk. Onze keukens worden vakkundig gemaakt in Duitsland met hoogwaardige materialen en vakkennis. Wij leveren kwaliteit van maken tot plaatsing. Dat wordt uiteraard gedaan door onze professionele monteurs. Onze keukens kunnen zeker tegen een stootje.

#4 TEVREDEN KLANTEN

Tevreden klanten, eerder stoppen we niet. Wij zijn er om alles tot in de details voor u te verzorgen. We weten als geen ander hoe dat moet. Dat doen we immers al 90 jaar. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen zit. In het oriëntatieproces, het moment van aankoop en natuurlijk bij de plaatsing. Ook daarna staan we nog voor u klaar bij eventuele vragen. We zijn niet tevreden voordat u dat bent.

#5 SAMENWERKEN MET DE BESTE MERKEN

Prachtige merken, maken prachtige keukens. Onze klanten kwaliteit bieden en verrassen met de nieuwste technologieën, dat is wat we willen. We zijn dan ook trotse dealer van SieMatic, Systemat en Pronorm.

Ook op het gebied van apparatuur met merken als Bora, Miele, Siemens, Quooker en ATAG. De vaatwasser op afstand bedienen met de Siemens Home Connect Applicatie? In de supermarkt nog even kijken wat er in uw koelkast ligt? Of een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging.