Contact.

In de showroom van Goergen Stein vindt u meer dan 80 keukenopstellingen. Onze showroom is met 2500 m2 de grootste showroom van Limburg. Onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend bij uw budget. 

Adres:
Goergen Keukens Stein
Nijverheidsweg 17-18
6171 AZ STEIN

Email:       stein@goergenkeukens.nl
Tel:            046 – 433 13 67

contact formulier
afspraak maken

  Kookdemonstraties Stein 2020

Tot nader bericht organiseren wij geen kookdemonstraties.
Inschrijven kookdemo Stein

Regelmatig organiseren wij kookdemonstraties en u bent van harte welkom. Op zaterdag kunt u deelnemen om 11.00 uur of om 13.30 uur. Op zondagen starten we om 12.30 uur en 14.30 uur. Kookdemonstraties van Bora zijn op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur en op zondag van 12.30 uur tot 15.00 uur. Inschrijven is niet verplicht. Wanneer u zich inschrijft ontvangt u van ons een bevestiging.

Openingstijden:
ma t/m wo                   09.00 – 18.00 uur
donderdag                  09.00 – 20.00 uur
vrijdag                           09.00 – 18.00 uur
zaterdag                       10.00 – 16.00 uur

Vanaf afslag Urmond (A2) bij van der Valk hotel tot aan onze showroom zijn er wegwerkzaamheden. Onze showroom is gewoon bereikbaar. Onze excuses voor eventuele overlast.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan

Goergen Keukens Stein

Bent u op zoek naar een keuken in de omgeving van Stein? Dan kunt u zeker een keer een bezoek brengen aan onze showroom in Stein. Een bezoek aan onze showroom zal u zeker inspireren in uw zoektocht naar uw nieuwe keuken. We mogen ons met trots de enige SieMatic dealer van Limburg noemen. 

Goergen Keukens Stein is centraal gelegen. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in Maastricht, een keuken in Heerlen of een keuken in Sittard, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze prachtige keukenshowroom met meer dan 80 keukenopstellingen. Gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Heerlen, op 20 minuten rijden van Maastricht en vanuit Sittard bent u er in een kwartiertje. Ook als u op zoek bent naar een keuken in België, bent u bij ons van harte welkom.

Onze showrooms

Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. In onze inspirerende showrooms vindt u onder andere de topmerken ProlineY-lineSieMatic en Systemat en diverse merken top apparatuur zoals Miele, AEG, Siemens, ATAG en Bora. Uniek voor Eindhoven en omstreken.

Onze vestiging in Son

Bent u op zoek naar een keuken in de omgeving van Eindhoven? Dan moet u zeker een keer een bezoek brengen aan onze showroom op het Meubelplein Ekkersrijt in Son. Meubelplein Ekkersrijt is makkelijk bereikbaar en heeft ruim 25 XL woonwinkels, waaronder Goergen Keukens.