Daag ons uit.

Showroom in Stein

In de showroom van Goergen Stein vindt u meer dan 80 keuken- opstellingen. Onze showroom is met 2500 m2 de grootste showroom van Limburg. Onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend bij uw budget.

Adres:
Goergen Keukens Stein
Nijverheidsweg 17-18
6171 AZ STEIN

Afspraak maken

Openingstijden en contact

ma t/m wo                   09.00 – 18.00 uur
donderdag                  09.00 – 20.00 uur
vrijdag                           09.00 – 18.00 uur
zaterdag                       10.00 – 16.00 uur

Geopend op afspraak.

Email:       stein@goergenkeukens.nl
Tel:            046 – 433 13 67

Contact formulier
Boordevol inspiratie

Vraag ons
inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleuren en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Plan route

Showroom in Stein

Bent u op zoek naar een keuken in de omgeving van Stein? Dan kunt u zeker een keer een bezoek brengen aan onze showroom in Stein. Een bezoek aan onze showroom zal u zeker inspireren in uw zoektocht naar uw nieuwe keuken. We mogen ons met trots de enige SieMatic dealer van Limburg noemen.

Goergen Keukens Stein is centraal gelegen. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in Maastricht, een keuken in Heerlen of een keuken in Sittard, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze prachtige keukenshowroom met meer dan 80 keukenopstellingen. Gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Heerlen, op 20 minuten rijden van Maastricht en vanuit Sittard bent u er in een kwartiertje. Ook als u op zoek bent naar een keuken in België, bent u bij ons van harte welkom.

Plan route