Daag ons uit.

Showroom in Stein

In de showroom van Goergen Stein vindt u meer dan 80 keuken- opstellingen. Onze showroom is met 2500 m2 de grootste showroom van Limburg. Onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend bij uw budget.

Adres:
Goergen Keukens Stein
Nijverheidsweg 17-18
6171 AZ STEIN

Adviesgesprek plannen

Openingstijden en contact

ma t/m wo                    09.00 – 18.00 uur
donderdag                    09.00 – 20.00 uur
vrijdag                            09.00 – 18.00 uur
zaterdag                        10.00 – 16.00 uur

Email:       stein@goergenkeukens.nl

Tel:            046 – 433 13 67

Speciale openingstijden 2024:
13 oktober                      12.00 – 17.00 uur
Eerste Kerstdag            gesloten
Tweede Kerstdag         12.00 – 17.00 uur
29 december                 12.00 – 17.00 uur
Oudjaarsdag                 12.00 – 17.00 uur

Contact formulier
Boordevol inspiratie

Vraag ons
inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleuren en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Plan route

Goergen Keukens Stein

Bent u op zoek naar een keukenzaak in Limburg? Breng eens een bezoek aan onze keukenshowroom in Stein. Een bezoek aan onze showroom zal u inspireren in uw zoektocht naar een nieuwe keuken. We mogen ons met trots de enige SieMatic dealer van Limburg noemen. In onze vernieuwde showroom in Stein kunt u de nieuwe SieMatic SLX collectie bewonderen. Onze showroom kenmerkt zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes.

Plan route

Dé keukenshowroom van Limburg

Goergen Keukens Stein is centraal gelegen. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in Maastricht, een keuken in Heerlen of een keuken in Sittard, bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze prachtige keukenshowroom met meer dan 80 keukenopstellingen. Gelegen op slechts 20 minuten van het centrum van Heerlen, op 20 minuten rijden van Maastricht en vanuit Sittard bent u er in een kwartiertje. Ook als u op zoek bent naar een keuken in België, bent u bij ons van harte welkom.

Kom sfeer proeven en vind uw keuken in Stein

In onze keukenshowroom in Stein hebben we een groot aanbod met diverse designkeukens. Van witte tot zwarte keukens en van exclusieve keukens tot landelijke keukens: Bij Goergen Keukens Stein in Limburg bent u aan het juiste adres. Onze keukens passen door ons uitgebreide aanbod bij elke stijl. Naast topmerk keukens zoals SieMatic, Pronorm en Systemat hebben wij ook exclusieve keukenapparatuur. In ons assortiment vindt u de beste merken zoals Quooker, Miele, Siemens, ATAG, AEG en Bora. Kom naar de keukenshowroom in Stein en daag ons uit met uw ideeën en wensen.