SieMatic dealers

Op zoek naar SieMatic Dealers bij u in de buurt? In Noord-Brabant en in Limburg vindt u de showrooms van Goergen Keukens. In heel Limburg zijn wij de enige SieMatic dealer. Hier beleeft u op een unieke manier de keukenconcepten van SieMatic. Onze showroom in Son is gevestigd op Meubelplein Ekkersrijt.

SieMatic keukens

SieMatic ziet de keuken als een leefruimte. Hierbij denken zij niet in producten maar in lifestyles. Goergen Keukens bied 3 lifestyles van SieMatic keukens aan. De SieMatic Urban, SieMatic Classic en de SieMatic Pure. Tot de SieMatic Pure lifestyle behoort de SieMatic SLX. Hierin is een compleet opnieuw ontwikkelde greepuitsparing ontworpen. Vastpakken wordt een nieuwe belevenis.

SieMatic Pure, Urban en Classic

De drie verschillende stijlen uit de keukencollectie van SieMatic.

SieMatic Pure

Deze stijl kenmerkt zich door strakke lijnen. Minimalistische ontwerpen. Less is more. Afwerking tot in het kleinste detail. Prachtige materialen en kleurgebruik. Moderne keukens, voorzien van de nieuwste keukenapparatuur van merken zoals Miele, Siemens en Bora.

SieMatic Urban

Deze stijl van SieMatic is eigenlijk het tegenovergestelde van de Pure lijn. SieMatic Urban haalt het stadse leven naar uw keuken. Stoere materialen, robuuste keukenbladen en warme kleuren. Haal groen naar binnen met de SieMatic kruidenbak.

SieMatic classic

SieMatic Classic

De klassieke lijn van SieMatic kenmerkt zich door elegantie. Klassieke elementen, maar wel tijdloos. Hierbij kunt u oud en nieuw met elkaar verbinden. Mooie grepen en aantrekkelijke accenten in uw nieuwe keuken. Nog nooit was klassiek zo modern.

SieMatic Dealer Limburg

Onze showroom in Stein is met 2500 m2 de grootste showroom van Limburg. Een bezoek aan onze showroom zal u inspireren in uw zoektocht naar een nieuwe keuken. In de showroom kunt u op uw gemak alle showroomkeukens bekijken. Door het open karakter, de brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes kunt u zicht optimaal laten inspireren. Door de centrale ligging van onze
SieMatic showroom in Limburg is deze makkelijk bereikbaar. Dus ook als u op zoek bent naar een keuken in Maastricht, een keuken in Heerlen of een keuken in Sittard bent u bij ons aan het juiste adres. Woont u meer in het noorden van Limburg? Wellicht is onze showroom in Son dan dichter bij gelegen.

Plan route

SieMatic Dealer Noord-Brabant

Onze SieMatic showroom is gelegen in Son op het meubelboulevard Ekkersrijt. Hier vindt u exclusieve keukens van SieMatic. Als u opzoek bent naar een SieMatic keukendealer in regio Eindhoven moet u zeker een bezoek brengen aan Goergen Keukens. Centraal gelegen op meubelplein Ekkersrijt is onze showroom goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Komt u sfeer de sfeer proeven?

Plan route

Showroomkeukens SieMatic

In onze showrooms vind u de keukens van SieMatic. Alle lifestyles kunt u hier in het echt komen bekijken en ervaren. Of vraag het inspiratieboek aan om op uw gemak het boek door te bladeren en u te laten inspireren door de mogelijkheden.

Inspiratieboek

Wat kost een Siematic keuken?

De prijzen van een SieMatic keuken zijn afhankelijk van uw wensen en eisen. Wilt u graag meer hulp bij het uitzoeken van uw nieuwe SieMatic keuken? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies. Plan uw advies gesprek zodat we kunnen beginnen met het verwezenlijken van uw luxe design keuken.