Daag ons uit.

SieMatic Classic

De SieMatic classic is onderdeel van een van de drie SieMatic Lifestyles. Namelijk de Pure, Classic en Urban. Hierbij worden wereldwijd woonruimtes gecreëerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. SieMatic maakt het mogelijk om de keuken precies af te stemmen op uw persoonlijke smaak door mee te gaan met de trends op het gebied van lifestyle en interieur.

Bekijk onze collectie

SieMatic keuken classic

De SieMatic classic kitchen lifestyle heeft een symmetrische vormgeving met een speelse uitstraling door sterke materiaal- en kleurcontrasten. Bij de SieMatic Classis keuken wordt het traditionele keukenbeeld opnieuw geïnterpreteerd door veelzijdige verborgen functies. Bij de Classic lifestyle keuken van SieMatic laten we u spelen met de stijlen en tegenstrijdige elementen combineren tot een harmonieus geheel. Hiermee verbindt u oude en nieuwe waarden op een elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign. Bij SieMatic steekt u klassiek in een nieuw jasje.

SieMatic classic collection

De collectie van SieMatic classic keukens hebben een traditionele charme en huiselijke sfeer door de combinatie van klassiek en modern design. De uitstraling van een keuken wordt voornamelijk bepaald door het gebruik van de materialen en kleuren. Bij Goergen keukens kennen we de materialen goed en weten we deze ook slim te combineren. De juiste manier van materiaal- en kleurgebruik transporteert een gevoel.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

SieMatic Nederland

In het zuiden van Nederland vind u de vestigingen van Goergen Keukens. De vestigingen zijn te vinden in Son (meubelplein Ekkersrijt) en in het Limburgse Stein. Onze showroom in Stein is de eerste en enige SieMatic Image Store in Limburg. Hiermee kan Goergen u van alle luxe voorzien bij het kiezen van uw nieuwe SieMatic keuken.

Bekijk een SieMatic Classic keuken in onze showrooms in Brabant en Limburg

Wilt u inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Start uw ontdekkingsreis met een bezoek aan onze showroom in Son (Meubelplein Ekkersrijt) of Stein. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter. Brede paden, verre zichtlijnen en leuke doorkijkjes. Wij raden u aan om een vrijblijvende adviesgesprek te plannen, zodat we ruim de tijd voor uw bezoek kunnen nemen en bij het ontwerpen van uw droomkeuken.