Daag ons uit.

SieMatic Urban

De SieMatic Urban is onderdeel van een van de drie SieMatic Lifestyles. Namelijk de Pure, Classic en Urban. Hierbij worden wereldwijd woonruimtes gecreëerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. SieMatic maakt het mogelijk om de keuken precies af te stemmen op uw persoonlijke smaak door mee te gaan met de trends op het gebied van lifestyle en interieur.

Bekijk onze collectie

SieMatic Urban keuken

Kenmerkend voor de Urban SieMatic keuken is de combinatie van accessoires uit verschillende designperiodes. Dit geeft de keuken een onconventionele en individuele sfeer. De vrijstaande kasten, de asymmetrische indeling, de hoogwaardige materialen en de genuanceerde tinten geven zelfs de meest functionele keukenelementen het karakter van elegante meubels.

SieMatic Urban 29

Bij een Urban lifestyle oftewel een hoort een rijke geschiedenis. Met de SieMatic 29 heeft SieMatic een traditioneel meubelstuk opnieuw geïnterpreteerd: het keukenbuffet. Dit meubelstuk brengt een hommage aan de geschiedenis van de onderneming van Siematic. Dit nieuwe, tijdloos elegante vrijstaande meubelstuk vormt een karakteristiek element van de Siematic-Lifestyle Urban.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

SieMatic Urban kleuren

In het zuiden van Nederland vindt u de vestigingen van Goergen Keukens. De vestigingen zijn te vinden in Son (meubelplein Ekkersrijt) en in het Limburgse Stein. Onze showroom in Stein is de eerste en enige SieMatic Image Store in Limburg. Hiermee kan Goergen u van alle luxe voorzien bij het kiezen van uw nieuwe SieMatic keuken.

SieMatic Urban prijzen

Het ontwerp van een SieMatic keuken gaat verder dan wat alleen het oog ziet. Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook praktisch. Bij SieMatic draait alles om het ontwerpen van een elegante en tijdloze keuken. Tijdloos door de kwaliteit van de materialen en constructie maar ook doordat deze keukens jaren later nog steeds een lust voor het oog zijn. De SieMatic Urban prijs is afhankelijk van uw ontwerp en gebruik van materialen en kleuren. Wanneer u op zoek bent naar een keuken van topniveau, is SieMatic een absolute aanrader.

Bekijk een SieMatic Urban keuken in onze showrooms in Brabant en Limburg

Wilt u inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Start uw ontdekkingsreis met een bezoek aan onze showroom in Son (Meubelplein Ekkersrijt) of Stein. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter. Brede paden, verre zichtlijnen en leuke doorkijkjes. Wij raden u aan om een adviesgesprek te plannen, zodat we ruim de tijd voor uw bezoek kunnen nemen en bij het ontwerpen van uw droomkeuken.