Daag ons uit.

SieMatic Mondial

SieMatic Mondial is de nieuwe luxe keukenlijn van het bekende merk SieMatic. Deze nieuwe lijn wordt getypeerd door luxe en elegantie. Bij deze keukenlijn staat centraal wie je wil zijn in plaats van wat je hebt. De SieMatic Mondial keukenlijn biedt consumenten mogelijkheid om zich uit te drukken met de grootste mate van individualiteit. 

Bekijk onze collectie

Het concept van SieMatic Mondial

Tegenwoordig draait luxe meer om het uitstralen van je identiteit dan het hebben van veel bezit. Met deze gedachtegang ontwierp het luxe keukenmerk SieMatic haar nieuwste lijn; de SieMatic Mondial. Met een keuken van deze keukenlijn creëert u als het ware een weerspiegeling van uw identiteit. De naam Mondial is afgeleid van het Franse woord ‘Le Monde’, wat de wereld betekent. De keukenlijn doet deze naam wel eer aan, vanwege de bouw- en levensstijl die zich wereldwijd blijft ontwikkelen. Luxe, vakmanschap en hoogstaande kwaliteit zijn de kernpijlers van deze visie. De SieMatic Mondial keukenlijn sluit met haar eigentijdse luxe keukens aan bij de behoeften van de nieuwe ‘luxe’ consument. Deze wil namelijk geïnspireerd worden en zich emotioneel aangetrokken voelen door hun keuken. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw droomkeuken? Vraag dan nu ons gratis inspiratieboek aan.

Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

De stijl van de SieMatic Mondial keukenlijn

Geometrie, expressie en culturele waarde staan centraal in de stijlwereld van SieMatic Mondial. Een unieke keuken, subtiel gevormd met elegante glaskasten en sublieme aluminium frames. Explosieve kleuren en uitzonderlijke materialen smelten met elkaar samen en vormen een gracieus keukendesign. Dit artistieke samenspel vormt een echte eyecatcher waarbij keukenarchitectuur naar een hoger niveau wordt getild. De geometrische vormen van de SieMatic Mondial keukenlijn omvangen eenvoud dat gepaard gaat met buitengewone materialen die rijkdom uitstralen. Door de sprankelende samensmelting van kleuren, materialen en vormen ontstaat er een ongeëvenaard keukenontwerp.

De SieMatic-keukenlijnen van Goergen Keukens

Bij Goergen Keukens beschikken wij over diverse lijnen van het verfijnde keukenmerk SieMatic. Zo hebben wij naast de SieMatic Mondial ook de Urban, (SLX) Pure, Classic keukenlijn in ons assortiment. Iedere stijl heeft zijn eigen charme en onderscheidende factor. Afhankelijk van uw stijl en budget kunt u de keuken kiezen die bij u past. Graag gaan wij hierover met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

Een SieMatic Mondial keuken kopen?

Wilt u een luxueuze en unieke SieMatic Mondial keuken kopen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Son of Stein. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om u thuis te voelen in een keuken waar u trots op bent. Onze keukenarchitecten helpen u graag met het maken van deze belangrijke keuze. Plan gerust een adviesgesprek in met een van onze adviseurs.

Adviesgesprek plannen