SieMatic showroomkeuken

U wilt een SieMatic showroomkeuken kopen? Dat is een goed idee, want met een showroomkeuken van SieMatic haalt u een keuken in huis die gemaakt is met perfect oog voor detail. SieMatic showroomkeukens vindt u bij Goergen Keukens. Bekijk op onze SieMatic pagina welke keuken het beste bij u past. Breng een bezoek aan onze keukenshowrooms en laat u inspireren in de zoektocht naar de keuken van uw dromen.

Showroomkeukens SieMatic

Een SieMatic showroomkeuken garandeert een luxe uitstraling en functionaliteit. U heeft bij ons de keuze uit diverse modellen. Bent u op zoek naar een keuken met een tijdloze uitstraling? Dan is een SieMatic Pure showroomkeuken een goede keuze. Een SieMatic slx pure showroomkeuken is de perfecte leefkeuken. Het tovert uw keuken om tot hét hart van uw woning. Ontbijten en dineren aan een SieMatic eiland showroomkeuken wordt een echt feest. Bekijk het actuele aanbod showroomkeukens online. Of laat uw nieuwe keuken ontwerpen tijdens een adviesgesprek.

Bekijk onze collectie

SieMatic Pure, Urban en Classic

De drie verschillende stijlen uit de keukencollectie van SieMatic.

SieMatic Pure

Deze stijl kenmerkt zich door strakke lijnen. Minimalistische ontwerpen. Less is more. Afwerking tot in het kleinste detail. Prachtige materialen en kleurgebruik. Moderne keukens, voorzien van de nieuwste keukenapparatuur van merken zoals Miele, Siemens en Bora.

SieMatic Urban

Deze stijl van SieMatic is eigenlijk het tegenovergestelde van de Pure lijn. SieMatic Urban haalt het stadse leven naar uw keuken. Stoere materialen, robuuste keukenbladen en warme kleuren. Haal groen naar binnen met de SieMatic kruidenbak.

SieMatic classic

SieMatic Classic

De klassieke lijn van SieMatic kenmerkt zich door elegantie. Klassieke elementen, maar wel tijdloos. Hierbij kunt u oud en nieuw met elkaar verbinden. Mooie grepen en aantrekkelijke accenten in uw nieuwe keuken. Nog nooit was klassiek zo modern.

SieMatic showroomkeukens in Limburg en Noord Brabant

Als u op zoek bent naar een SieMatic showroomkeuken kunt u terecht bij een van onze twee vestigingen in Son of Stein. Onze showroom in Son kunt u vinden nabij Eindhoven, op meubelplein Ekkersrijt. Als u op zoek bent naar een SieMatic showroomkeuken in Zuid Limburg, kom dan naar onze showroom in Stein. In onze keukenshowrooms vindt u een uitgebreid aanbod SieMatic showroomkeukens in diverse stijlen en kleuren. Voor iedere interieurstijl hebben wij de passende keuken. Laat u overtuigen door onze ervaren keukenadviseurs en plan een geheel vrijblijvend adviesgesprek. We worden graag uitgedaagd met al uw ideeën en wensen, niets is te gek! Kunt u niet wachten om alvast inspiratie op te doen? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.