Daag ons uit.

SieMatic Pure

De SieMatic pure is onderdeel van één van de drie SieMatic Lifestyles. Namelijk de Pure, Classic en Urban. Hierbij worden wereldwijd woonruimtes gecreëerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. SieMatic maakt het mogelijk om de keuken precies af te stemmen op uw persoonlijke smaak door mee te gaan met de trends op het gebied van lifestyle en interieur.

Bekijk onze collectie

SieMatic Pure Lifestyle

De SieMatic Pure lifestyle wordt ook wel de puristische wereld genoemd. Een ruimte kan een eiland zijn. Een oase van rust en lichtheid brengen, waarin de hectiek van alledag kan verdwijnen. Het minimalistische en elegante design van de meubelen uit de Pure Lifestyle brengt tot uiting wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen en de precieze afwerking tot in de kleinste details. De prijs van een SieMatic Pure keuken is afhankelijk van de uiteindelijke materialen en apparaten die u uiteindelijk kiest. In een SieMatic Pure keuken staat niet het meubel centraal, maar de mens.

SieMatic SLX Pure

Zoals gezegd heeft SieMatic drie lifestyle-collecties. De SieMatic SLX behoort tot de SieMatic Pure Collection. Hierbij staan minimalisme en het oog voor detail centraal. De uitdrukking “Less is more” past perfect bij een SLX Pure SieMatic keuken. U kunt een unieke samenstelling maken door een brede keuze uit materialen en kleuren die perfect passen bij uw smaak en wensen. De materialen van SieMatic zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. In combinatie met de zorg die Goergen Keukens stopt in het ontwerpen van uw SieMatic Pure SLX keuken komt er een resultaat uit die een luxe en tijdloze uitstraling heeft. De Siematic SLX Pure prijs is afhankelijk van de combinatie van materialen en kleuren die u uitkiest bij het ontwerpen van uw droomkeuken.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

SieMatic Pure showroomkeuken

In het zuiden van Nederland vindt u de vestigingen van Goergen Keukens. De vestigingen zijn te vinden in Son (meubelplein Ekkersrijt) en in het Limburgse Stein. Onze showroom in Stein is de eerste en enige SieMatic Image Store in Limburg. Hiermee kan Goergen keukens u van alle luxe voorzien bij het kiezen van uw nieuwe SieMatic Keuken. In onze showrooms start u uw ontdekkingsreis naar uw droomkeuken. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter. Brede paden, verre zichtlijnen en leuke doorkijkjes. Wij raden u aan om een vrijblijvende adviesgesprek te plannen, zodat we ruim de tijd voor uw bezoek kunnen nemen. En met het ontwerpen van uw droomkeuken natuurlijk.