Laden..

SieMatic ziet de keuken als leefruimte. Denk niet in producten maar in lifestyles.

siematic urban

SieMatic keukens

SieMatic is al sinds 1929 een begrip in de keukenwereld. Met aandacht voor details is SieMatic heer en meester in het ontwerpen van individuele keukens die perfect afgestemd kunnen worden op uw wensen, woonsituatie, budget en behoeften.

SieMatic Lifestyles

Of het nu puristisch, klassiek of urban is, goed design staat in dienst van de mensen die het gebruiken. Daarom bieden de vier verschillende lifestyles van SieMatic voor iedere woon- en leefsituatie het juiste keukenconcept. Een SieMatic wordt onderdeel van de familie, vaak decennialang. SieMatic volgt de actuele trends op het gebied van lifestyle en interieurtrends en maakt het mogelijk om keukenprogramma’s af te stemmen op uw persoonlijke smaak.

SieMatic Urban

Keukendesign waarin alles mag. Welkom in de wondere wereld van de SieMatic Lifestyle Urban. Deze is geïnspireerd op het bruisende leven in de stad. Creativiteit staat hierin voorop. Of het nu gaat om een jaren 30 huis, een oude boerderij of een intieme rijtjeswoning, de stad inspireert. Het is een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Deze SieMatic Lifestyle kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan diverse steensoorten zoals composiet en graniet, beton- en hout of bijvoorbeeld een rvs keukenblad. Ook heeft de Lifestyle Urban de een traditioneel meubel opnieuw geïnterpreteerd: de vrijstaande buffetkast.

Ook kunt u ervoor kiezen een kruidentuin te verwerken in het keukenontwerp. Het is een meubelstuk en het geeft sfeer en gezelligheid aan de keuken. Niet alleen verse kruiden, ook diverse oliën of snijplanken vinden hier hun plek.

SieMatic Pure

Minimalistisch, tijdloos en elegant. Dit kenmerkt de SieMatic Lifestyle Pure. Zorgvuldig gekozen materialen, er wordt benadrukt wat echt telt. Door eenvoud wordt er een ontspannen en rustige sfeer gecreëerd. Deze lifestyle benadrukt de details en de kwaliteit van de gekozen materialen. De SieMatic-lifestyle Pure brengt tot uitdrukking wat werkelijk belangrijk is: de blijvende waarde van de geselecteerde materialen met daarbij de precieze afwerking tot in het kleinste detail.

SieMatic SLX

In het middelpunt SieMatic SLX, een onderdeel van de Pure Lifestyle. Dit is het nieuwe greeploos. De individueel regelbare ledverlichting is subtiel verwerkt in de greeplijsten. Vastpakken wordt een nieuwe ervaring. Deze manier van greeploosheid laat het blad visueel zweven. De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast.

SieMatic Classic

SieMatic Classic

Klassiek in een nieuw jasje. Spelen met stijlen en tegenstrijdige elementen componeren tot een harmonieus geheel. Zo verbinden we oude en nieuwe waarden op een elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign. De symmetrische vormgeving krijgt een speelse uitstraling door de materiaal- en kleurcontrasten. De Lifestyle Classic is uniek, net zoals de andere SieMatic Lifestyles.

SieMatic Mondial

Het design van SieMatic Mondial weergeeft een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder opsmuk. Gewaagde kleuren en vormen gaan gepaard met expressieve materialen. De materiaaldiktes overschrijden de grenzen van het keukendesign. SieMatic Mondial opent een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit. Esthetiek en authenticiteit komen samen op een unieke manier.