Laden..

SieMatic ziet de keuken als leefruimte. Denk niet in
producten maar in lifestyles.

siematic urban

SieMatic Keukens

SieMatic is al sinds 1929 een begrip in de keukenwereld. Met aandacht voor details is SieMatic heer en meester in het ontwerpen van individuele keukens die perfect afgestemd kunnen worden op uw wensen, woonsituatie, budget en behoeften.

SieMatic Lifestyles

Of het nu puristisch, klassiek of urban is, goed design staat in dienst van de mensen die het gebruiken. Daarom bieden de drie verschillende lifestyles van SieMatic voor iedere woon- en leefsituatie het juiste keukenconcept. Een SieMatic wordt onderdeel van de familie, vaak decennialang.

SieMatic Urban

Keukendesign waarin alles mag. Welkom in de wondere wereld van de SieMatic Lifestyle Urban. Deze is geïnspireerd op het bruisende leven in de stad. Creativiteit staat hierin voorop. Of het nu gaat om een jaren30 huis, een oude boerderij of een intieme rijtjeswoning, de stat inspireert. Het is een plek waar iedereen een plek kan vinden.

Deze SieMatic Lifestyle kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan diverse steensoorten zoals composiet en graniet, beton- en hout of bijvoorbeeld een rvs keukenblad. Ook heeft de Lifestyle Urban de een traditioneel meubel opnieuw geïnterpreteerd: de vrijstaande buffetkast.

Ook kunt u ervoor kiezen een kruidentuin te verwerken in het keukenontwerp. Het is een meubelstuk en het geeft sfeer en gezelligheid aan de keuken. Niet alleen verse kruiden, ook diverse oliën of snijplanken vinden hier hun plek.

SieMatic Pure

Minimalistisch, tijdloos en elegant. Dit kenmerkt de SieMatic Lifestyle Pure. Zorgvuldig gekozen materialen, er wordt benadrukt wat echt telt. Door eenvoud wordt er een ontspannen en rustige sfeer gecreëerd. Deze lifestyle benadrukt de details en de kwaliteit van de gekozen materialen.

SieMatic SLX

In het middelpunt SieMatic SLX, een onderdeel van de Pure Lifestyle. Dit is het nieuwe greeploos. De individueel regelbare ledverlichting is subtiel verwerkt in de greeplijsten. Vastpakken wordt een nieuwe ervaring. Deze manier van greeploosheid laat het blad visueel zweven. De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast.

SieMatic Classic

Klassiek in een nieuw jasje. Spelen met stijlen en tegenstrijdige elementen componeren tot een harmonieus geheel. Zo verbinden we oude en nieuwe waarden op een elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign. De Lifestyle Classic is uniek, net zoals de andere SieMatic Lifestyles.