Laden..

Verwarm de stoomoven alvast voor terwijl u de boodschappen doet of bekijk de status van de vaatwasser vanaf de bank. Met de Siemens Home Connect App creëert u uw eigen digitale huishouden. De mogelijkheden zijn eindeloos en het gebruiksgemak is optimaal. Waar u zich ook bevindt, met de Home Connect App wordt uw huis niet alleen slimmer, maar ook toegankelijker.

Bespaar tijd met de Home Connect App

Eindeloos zoeken op internet is verleden tijd. In de Home Connect app staan namelijk allerlei handleidingen, recepten,  tips & tricks zodat u meteen van start kunt met koken. Heeft u een lekker recept gevonden? Dan kunt u de ideale instellingen direct doorgeven aan uw verbonden apparaten. Daarnaast vindt u in de app accessoires welke passen bij uw apparatuur.

Gebruiksgemak met Siemens keukenapparatuur

Zo kunnen de ovens van Siemens gemakkelijk bediend worden met de app. Programma’s starten en stoppen, als u zich niet in de keuken bevindt of open de ovendeur met uw stem dankzij de Opendoor functie. Ook kunt u de app gebruiken om de snelheid en de verlichting van uw afzuigkap aan te passen en ontvang u een pushbericht wanneer de filters vervangen moeten worden.

Met de app kunt u de vaatwasser extra gemakkelijk reinigen met behulp van de Easy Start functie en ontvangt u een notificatie wanneer uw vaatwastabletten op beginnen te raken. Kies een van de vele wasprogramma’s uit en bekijk de status van de vaatwasser. Beschikt u over een koffieapparaat? Dan kunt u ook deze aansluiten met behulp van de app. Pas ten slotte al uw voorkeuren aan en geniet van de vele koffierecepten. 

De Home Connect App is niet alleen een handige hulp in de keuken, maar dient tegelijkertijd ook als assistent bij technische mankementen. Van een afstand kunnen experts problemen oplossen en apparaten uitlezen.

Al met al, een hele hoop voordelen dus: 

 • Voorverwarmen van de (stoom)oven op afstand 
 • De afzuigcapaciteit en de verlichting van de afzuigkap instellen
 • De temperatuur van de koelkast wijziging
 • Meldingen ontvangen  wanneer de deur van de koelkast niet goed is gesloten
 • Advies over de beste bewaaromstandigheden en de voedingswaarden van je gekoelde producten
 • Bekijk via de camera welke producten er in de koelkast staan
 • Krijg een melding als onderdelen vervangen moeten worden via de app
 • Stuur de apparaten aan met behulp van stembediening
 • Bedien jouw gehele huishouden met slechts één klik in de app
 • Bedien je apparaten waar je ook bent met de Remote Control
 • De Home Connect app is ook te bedienen via je smartwatch
 • Contact leggen met experts en technische mankementen oplossen

Gebruik maken van de Siemens Home Connect App

De Home Connect app kan alleen gebruikt worden bij Siemens apparatuur met Home Connect. Om de app te installeren gaat u naar de Apple App Store of de Google Playstore. Zoek vervolgens naar de Home Connect-app en klik op downloaden. Zodra de app gedownload is kunt u een account aanmaken met uw naam en e-mailadres. Volg het stappenplan, voeg al uw apparaten toe via de Wifi en start met koken!

Wilt u advies over Siemens keukenapparatuur of heeft u andere keuken gerelateerde vragen? Plan dan een adviesgesprek in met een van onze adviseurs. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van keukenapparatuur.