Laden..

Voor velen wordt de keuken gezien als het hart van het huis. SieMatic zet zich keer op keer in om net dat stapje verder te gaan. Nergens is ruimte kostbaarder dan in de keuken. Met de SieMatic interieursystemen wordt het ordenen van de keuken een fluitje van een cent. Afzonderlijke elementen die naar wens kunnen worden aangepast, telkens in een andere samenstelling. Met de SieMatic interieursystemen wordt zelfs de binnenkant van de keuken het bekijken waard.

Interieursystemen voor de keukenlade

De interieursystemen van SieMatic zijn in dusverre doordacht zodat u alle gewenste elementen en accessoires kunt opbergen. Bestekbakken, USB-laadstations, messenblokken, houders voor huishoudfolie en zelfs opbergsystemen voor alle kruiden. Geen enkel technisch detail verstoort de techniek. De systemen zijn zwaar belastbaar, makkelijk uitneembaar en daarnaast in iedere breedte te verkrijgen tussen de 25 en 120 cm.

MultiMatic voor de hoge, boven- en onderkasten

SieMatic gaat keer op keer een stapje verder. Met de MultiMatic interieursystemen kan de inhoud geheel naar wens worden ingedeeld en gaat er geen centimeter verloren. De systemen kunnen niet alleen in een corpus, maar ook aan de binnenkant van de kastdeuren worden toegepast. Op deze manier ontstaat er tot wel 30% meer opbergruimte. De aluminium systeemelementen van MultiMatic kunnen flexibel en eenvoudig in de hangrail van de keukenkast worden geplaatst. Zelfs het opbergen van hoge voorwerpen zoals flessen is hierdoor mogelijk.

Puristisch wit en edel grijs

Voor SieMatic zijn wit en grijs twee tegenpolen. Grijs is namelijk het toppunt van elegantie en is daardoor dé kleur voor stijlvol wonen. Wit staat daarentegen symbool voor perfectie, zuiverheid en helderheid. De keuze tussen wit en grijs moet daarom volgens SieMatic doordacht en weloverwogen zijn, passend bij het ontwerp en de kleurencombinatie van de keuken. Met het SieMatic Colorsystem zijn er vele keuzemogelijkheden aan materialen en is het mogelijk om een persoonlijke kleurencompositie te maken. Deze is perfect te combineren met de SieMatic interieursystemen.

Hoe ziet uw ideale keuken eruit? Onze adviseurs brengen graag al uw wensen in kaart om zo de keuken van uw dromen te creëren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng een bezoek aan een van onze showrooms of plan alvast uw adviesgesprek in.