SieMatic keuken

Een SieMatic keuken staat voor innovatie, luxe en functionaliteit. SieMatic is al ruim 90 jaar een begrip in de keukenwereld. Vindt altijd een keuken die past bij uw wensen. Een SieMatic keuken is exclusief en straalt tijdloze elegantie uit. Bijzondere mogelijkheden voor zowel de binnen- als de buitenkant van de keuken. SieMatic let op de details. Het zijn juist de details die uw keuken uniek maken. Creëer uw luxe keuken volledig naar uw persoonlijke smaak met SieMatic Pure, Urban of Classic.

Een keuken van SieMatic
met bijzonder details

Bijzondere mogelijkheden voor zowel de binnen- als de buitenkant. Zo zijn de laden zwaar belastbaar, makkelijk uitneembaar en in vrijwel elke breedte verkrijgbaar. Ook kunt u de SieMatic besteklades geheel naar wens indelen. De keuken- en bestekladen kunnen aanvullend met talrijke functie elementen worden aangevuld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld messenhouders, een gripdeck tegen het verschuiven van pannen of een usb-aansluiting.

Bekijk onze collectie

SieMatic Pure, Urban en Classic

De drie verschillende stijlen uit de keukencollectie van SieMatic.

SieMatic Pure

Deze stijl kenmerkt zich door strakke lijnen. Minimalistische ontwerpen. Less is more. Afwerking tot in het kleinste detail. Prachtige materialen en kleurgebruik. Moderne keukens, voorzien van de nieuwste keukenapparatuur van merken zoals Miele, Siemens en Bora.

SieMatic Urban

Deze stijl van SieMatic is eigenlijk het tegenovergestelde van de Pure lijn. SieMatic Urban haalt het stadse leven naar uw keuken. Stoere materialen, robuuste keukenbladen en warme kleuren. Haal groen naar binnen met de SieMatic kruidenbak.

SieMatic classic

SieMatic Classic

De klassieke lijn van SieMatic kenmerkt zich door elegantie. Klassieke elementen, maar wel tijdloos. Hierbij kunt u oud en nieuw met elkaar verbinden. Mooie grepen en aantrekkelijke accenten in uw nieuwe keuken. Nog nooit was klassiek zo modern.

Uw exclusieve SieMatic keuken adviseur in Limburg en regio Eindhoven

Bij Goergen Keukens bent u aan het juiste adres voor uw SieMatic keuken. Met trots kunnen we u mededelen dat onze vestiging in Stein, Limburg de enige SieMatic keukendealer van Limburg is. Ook in Son, regio Eindhoven zijn we de enige. We helpen u graag met een persoonlijk advies. Een keukenontwerp op maat.

Showroomkeukens van SieMatic

Bent u geïnteresseerd in een SieMatic showroomkeuken? Bekijk dan eens de pagina showroomkeukens voor het actuele aanbod. Hier vindt u tevens de prijs voor de betreffende SieMatic showroomkeukens. Bent u benieuwd naar wat een SieMatic keuken kost? Maak eens een afspraak in een van onze vestigingen en onze adviseurs vertellen u graag meer over de SieMatic keukens prijzen.