Daag ons uit.

Meubelplein Ekkersrijt

Het meubelplein Ekkersrijt is gelegen in Son en ligt op zo’n tien minuten rijden van Eindhoven. Als u op zoek bent naar een exclusieve keukenzaak dan zit u bij meubelplein Ekkersrijt op de juiste plek. Hier vindt u namelijk onze Goergen Keukens showroom in Son. Ekkersrijt woonboulevard en onze Goergen Keukens showroom zijn zeven dagen in de week geopend. U vind de openingstijden op de contactpagina van showroom Son.

Adviesgesprek plannen

Goergen Keukens op Ekkersrijt meubelplein

Goergen Keukens Ekkersrijt, Son heeft een groot aanbod aan keukens in de inspirerende en zeer exclusieve showroom. Hier vindt u luxe keukens in diverse stijlen. Van greeploze keukens tot moderne keukens en van design keukens tot landelijke keukens. In de showroom van Goergen Keukens op Meubelplein Ekkersrijt vindt u het allemaal. En onze keukenadviseurs helpen u graag en vakkundig met het vinden van uw keuken en apparatuur passend in uw budget. Wilt u ervan verzekerd zijn dat we uitgebreid de tijd kunnen nemen voor u? Plan uw adviesgesprek zodat we u kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw droomkeuken.

Contact formulier
Boordevol inspiratie.

Vraag ons
inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleuren en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan

Het juiste adres voor exclusieve keukens

Goergen Keukens is de enige SieMatic keukendealer van Ekkersrijt, regio Eindehoven. Bij Goergen Keukens vindt u exclusieve SieMatic keukens. Hierbij kunt u kiezen uit de drie verschillende lifestyles; SieMatic Pure, SieMatic Classic en SieMatic Urban. Wij helpen u graag met het vormgeven van uw nieuwe Goergen keuken. Wij geven u persoonlijk advies en een keukenontwerp op maat. Bij Goergen Keukens Son laten wij ons graag uitdagen door uw ideeën en wensen. In onze showroom kunt u zich laten inspireren door onze ruime collectie keukens. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Wilt u graag van te voren al meer inspiratie op doen? Vraag dan ons inspiratieboek aan.

Plan route

Bereikbaarheid Meubelplein Ekkersrijt in Son

Wanneer u in de omgeving van Eindhoven op zoek bent naar een keuken moet u zeker een bezoekje brengen aan het meubelplein Ekkersrijt in Son. Hier vindt u ruim 25 XL woonwinkels die makkelijk bereikbaar zijn met zowel de (rol)trap als met de lift. Het gehele plein is zeven dagen per week geopend. De Goergen Keukens showroom ligt bijna direct naast de Ikea en beschikt over een parkeerdek met gratis parkeerplaatsen. Woonboulevard Ekkersrijt is zowel met de auto als met openbaar goed bereikbaar.