Daag ons uit.

SieMatic SLX Pure

In 1960 ontwierp SieMatic de éérste greeploze keuken ter wereld. Nu, 60 jaar later, komt de grondlegger van de greeploze keuken met een compleet nieuw ontwikkelde versie: De SieMatic SLX Pure. De Siematic SLX pure heeft een compleet heruitgevonden greep uitsparing. Vastpakken wordt een ultieme belevenis en de perfecte hoek, structuur en materialen zijn een absolute blikvanger. Kortom: De nieuwe lijn van SieMatic, de SLX Pure is een moderne keuken en een lust voor het oog.

Bekijk onze collectie

Unieke elementen van de SLX-lijn van SieMatic

Licht en banenspel gaan op een bijzondere manier samen. Bij de Siematic Pure SLX zijn de lichtbanen subtiel weggewerkt in de greep uitsparingen. Dit versterkt onder andere het zwevende effect van het werkblad. De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden. Daarnaast is het led-licht individueel regelbaar qua lichttemperatuur en -sterkte. Dit zorgt voor extra sfeer in de keukenruimte.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Siematic Pure SLX: Meer dan een keuken

De SLX Pure komt op een bijzondere manier tot uitdrukking in de luxueuze glazen vitrines met visueel zwevende schappen. De keuken en woonkamer versmelten dankzij de transparante deuren, zijpanelen en de glazen schappen. Het is natuurlijk niet voor niets dat de SieMatic Pure SLX is genomineerd voor de German Design Award 2021.

Ontdek de SieMatic SLX pure in onze showrooms

Laat u inspireren in onze ruime showrooms in Stein of Son (Meubelplein Ekkersrijt). Bekijk naast de SieMatic SLX Pure stijl ook de andere twee stijlen van SieMatic: SieMatic Urban en Siematic Classic. Bent u benieuwd naar de prijs van een Siematic SLX pure keuken? Onze professionele keukenadviseurs vertellen u graag alles over deze exclusieve keukens. Bij Goergen Keukens blijven we innoveren op het gebied van keukenontwerpen en keuken apparatuur. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter. Brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Een unieke sfeer en beleving. Van houten keukens tot design: Bij Goergen vindt u het allemaal. Luxe keukens en topmerken zoals SieMatic, Proline en Systemat. Ook werken we enkel samen met hoogwaardige leveranciers van keuken apparatuur zoals Miele, Siemens, ATAG, Bora, AEG en Quooker.