Laden..

SieMatic SLX, hét nieuwe keukenconcept

Door: 4 juni 2020 Algemeen, Trends
SieMatic pure home Goergen Keukens

De nieuwe greeploze keuken

Een nieuw keukenconcept dat nieuwe maatstaven zet: de nieuwe SieMatic SLX PURE. Een lust voor het oog. Perfecte hoeken, een aangenaam aanvoelende structuur en prachtige materialen. Dat maakt de SLX keukens tot een absolute blikvanger.

Weglaten is ook een vorm van kunst. Minimalistisch design is de basis van de nieuwe SLX Pure. Een blijvende waarde van de exclusieve materialen en de precieze afwerking tot in het kleinst detail. Ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd met een elegant en minimalitisch design.

SieMatic-Pure-SLX-Iconic-Awards-2020-Best-of-the-Best (22)

Een prachtig lijnenspel

Licht en lijnenspel gaan samen op een bijzondere manier. Dat is een van de unieke elementen van deze nieuwe lijn: de in de greepuitsparingen weggewerkte lichtbanen. Ze geven diepte en versterken het ‘zwevende’ effect van het werkblad. Het led-licht is individueel regelbaar qua licht, temperatuur en sterkte. Dit geeft een perfecte sfeer aan de ruimte.

Prachtige meubels, niet alleen keukenmeubels

De keuken en woonkamer versmelten dankzij de transparante deuren en zijpanelen van de meubels. Luxueuze glazen vitrines en andere vrijstaande meubels zijn ook verkrijgbaar in dezelfde stijl als de keuken. De achterwand kan worden afgewerkt in visgraatfineer of in een van de fineersoorten en kleuren van de SieMatic SLX Pure.

SieMatic SLX meubel Goergen Keukens

SieMatic keukens bij Goergen

Laat u verrassen in onze ruime showrooms en waan u in de wondere wereld van SieMatic. Naast de SieMatic Pure lifestyle, bieden wij ook de andere lifestyles aan. De drie verschillende lifestyles kunt u natuurlijk ook combineren. We helpen u graag met een passend ontwerp voor uw keukenruimte. Ons motto is niet voor niets: daag ons uit.

Laat een reactie achter