Daag ons uit.

Bronzen keuken

Eén van de huidige keukentrends van het moment is de bronzen keuken. Deze nieuwe trend behoort zowel tot de industriële als de klassieke stijl. Dit bijzondere materiaal wordt steeds populairder vanwege zijn unieke kleur. De bronzen keuken heeft een chique uitstraling met een stoer randje. Als u kiest voor deze gewaagde keuken, heeft u gegarandeerd een echte blikvanger in uw huis!

Bekijk onze collectie

Keukenkraan brons; elegant en stoer

In veel keukens zien we het stoere brons terugkomen in de kraan. Op deze manier voert het niet de boventoon in de keuken, maar valt het wel op. Een keukenkraan brons kleur is glimmend en opvallend vorm. Dit nodigt je uit om lekker aan de slag te gaan in de keuken. Met een keukenkraan nostalgisch brons komen functionaliteit en design samen. Deze uitzonderlijke kraan staat prachtig in elke keuken, ongeacht welke stijl. Zo is een landelijke keukenkraan brons uitstekend te combineren met de houten accenten en warme kleuren van deze stijl. De bronzen kleur mengt volledig met de kleuren van de landelijke stijl en vormt dan ook een sfeervol geheel. Maar ook in de moderne stijl zien keukenkranen, brons of staallook, er prachtig uit. Juist de samensmelting van het warme brons met de hardere donkere kleuren vormen een subliem prachtplaatje. Wilt u geadviseerd worden over de keuken die bij u past? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Een bronzen keukenkraan; dé trend van het moment

Het is niet zomaar dat de bronzen keukenkraan zo geliefd is. Het staat dan ook prachtig in alle stijlen en is ook nog eens functioneel. Zo kan dit materiaal ook worden uitgevoerd in een mengkraan, waar velen tegenwoordig behoefte aan hebben. Met een keukenmengkraan brons heb je een echte eyecatcher, die ook nog eens superhandig is. Nu is de vraag; ‘Bronzen kraan, keuken compleet?’ Uiteraard kunt u het daarbij laten, maar als u de gave uitstraling van het brons liever doorvoert door uw hele keuken, zijn er meer mogelijkheden. Zo kunt u er ook voor kiezen om het brons terug te laten komen in het keukenblok en de keukenkasten. U kunt de bronzen kleur prachtig mengen met andere donkere kleuren, zoals zwart of grijs. Maar u kunt er ook voor kiezen om juist een contrast te creëren door de bronzen kleur te breken met lichte tinten. Vraag nu ons gratis inspiratieboek aan en laat u inspireren door onze luxe keukens.

Adviesgesprek plannen