Daag ons uit.

Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn een populaire keukenopstelling. Voornamelijk omdat de hoekkeuken een luxe, open ruimte creëert. Zo betrekt u de keukenruimte bij de rest van uw woning en wordt de keuken niet meer alleen een ruimte om te koken maar wordt het een echte leefkeuken waar u samen met uw familie veel tijd in kunt gaan doorbrengen.

Bekijk onze collectie

zwarte hoekkeukens

Een zwarte hoekkeuken is modern en helemaal van deze tijd. De kleur zwart past bij alle denkbare stijlen, kleuren en accessoires en geeft uw keuken een exclusieve uitstraling. In combinatie met zwarte keukenapparatuur creëert u een zwarte design keuken die voldoet aan al uw wensen en eisen. Onze keukens zijn voorzien van apparatuur met de nieuwste innovaties. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de klassieke witte hoekkeukens of kiezen voor een combinatie van zwart en een andere kleur. Wij staan voor u klaar met gedegen advies.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Hoekkeukens met bar

Een hoekkeuken met bar is de ideale oplossing als u niet de eethoek in uw keukenruimte wilt hebben staan maar wel de mogelijkheid wilt hebben om ’s ochtends in de keuken te ontbijten of ’s avonds samen met familie te borrelen. De keuzes voor een hoekkeuken met bar zijn haast oneindig. Zo kunt u er voor kiezen om de bar gelijk te laten lopen aan het werkblad maar er ook voor kiezen om dit werkblad meer dikte te geven zodat er een hoogteverschil in komt. Dit geeft meteen een ander effect.

Moderne hoekkeukens

In een hoekkeuken kunt u alle keukenstijlen tot uiting brengen die u maar voor ogen heeft. Denk bijvoorbeeld aan landelijke hoekkeukens, industriële hoekkeukens of moderne keukens. Een luxe hoekkeuken in de moderne stijl voorzien u van beleving en comfort. Bij een hoekopstelling keuken benut u de ruimte optimaal. Ook is er genoeg opbergruimte voor uw keukengerei dat u graag uit het zicht wilt hebben. Denk bijvoorbeeld aan de carrouselkast. Waarmee u ook de ruimte onder het werkblad in de hoek waar uw keuken bij elkaar optimaal benut.

Hoekkeukens inspiratie

De hoekkeuken word ook wel een L keuken genoemd. Dit omdat een hoekkeuken meestal bestaat uit een lange en korte zijde waardoor mijn van een bovenaanzicht een L opstelling kan zien. Wanneer u graag meer inspiratie op doet voordat u een advies gesprek heeft? Vraag dan het inspiratieboek aan of kom langs in een van onze showrooms om u te laten inspireren voor uw nieuwe keuken.

Maak uw eigen moodboard