Daag ons uit.

Eigentijdse keukens

Bij Goergen keukens vindt u eigentijdse keukens. Een eigentijdse keuken is een moderne keuken waarin minimalisme en symmetrie centraal staan. Door slim gebruik van lijnenspel in uw keukenruimte krijgt u een strak geheel. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij uw zoektocht naar een unieke eigentijdse keuken die perfect bij u past.

Bekijk onze collectie

Moderne eigentijdse keuken

Wanneer uw voorkeur uitgaat naar eenvoud en tijdloze elegantie dan is een eigentijdse keuken de keukenstijl voor u. Een eigentijdse keuken is klassiek en tijdloos en past in elke keukenruimte. Wij kijken samen met u welke opstelling het beste in uw ruimte past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eigentijdse hoekkeuken of een moderne keuken met kookeiland.

Eigentijdse keukenmerken

Wij werken samen met de beste merken. Wij zijn trotse dealer van exclusieve eigentijdse merken zoals SieMatic, Systemat en Pronorm. Prachtige keukens komen tot uiting door onze prachtige merken. Uitmuntend vakmanschap en een eigentijds keukendesign resulteert in uw droomkeuken met de beste materialen. Ook voor luxe keukenapparatuur bent u bij Goergen Keukens op de juiste plek. Wij werken samen met leveranciers van luxe keuken apparatuur zoals ATAG, Bora, Siemens, Miele, AEG en Quooker.

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Exclusieve eigentijdse keuken

Een eigentijdse keuken kenmerkt zich door het minimalisme en de tijdloze kleuren die vaak gebruikt worden zoals wit en lichtgrijs. We zien echter steeds vaker prachtige keukens in een eigentijds jasje gestoken door middel van het gebruik van natuurlijke kleuren. Goergen Keukens zorgt ervoor dat uw wensen en stijl perfect verwezenlijkt worden in uw nieuwe exclusieve keuken.

Goergen Keukens

Een keuken koopt u niet zomaar even. Een belangrijk uitgangspunt bij het kiezen van een nieuwe keuken is de stijl van de keuken. Wij raden u dan ook aan om voldoende inspiratie op te doen. Dit kan in een van onze showrooms in Son en in Stein. Wij nemen graag de tijd voor u en adviseren u graag bij het verwezenlijken van uw droomkeuken. Plan uw adviesgesprek met onze professionele keukenspecialisten. U kunt ook ons inspiratieboek aanvragen. Hier staan verschillende luxe eigentijdse keukens in.