Pronorm

Pronorm staat voor betrouwbare kwaliteit en service, alsmede voor innovatieve designideeën. De productlijnen van pronorm bieden de grootst mogelijke flexibiliteit en een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

De Keukens van Pronorm behoren voornamelijk tot het middensegment en reiken tot het hoge segment. Er zijn dus talloze mogelijkheden. Pronorm biedt kwaliteitsgarantie, transparantie en zekerheid. De collectie van Pronorm bestaat uit drie productgroepen. Namelijk de Proline, X-line en de Y-line keukencollectie.

Meer weten over Pronorm?

Neem contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de Pronorm collectie en helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze!

Maak een afspraak
Proline

Deze keukens zijn altijd voorzien van een greep, knop of ‘push to open’ systeem. De Proline collectie biedt antwoorden op alle inrichtingsvragen.

X-Line

De traditionele greeploze keukens. Deze keukens hebben een greeplijst zoals de meeste greeploze keukens zijn uitgevoerd.

Y-Line

Greeploos en gericht op design. De deuren en lades zijn voorzien van binnenin gelegen greepprofielen. De achterbouwlijsten zijn in de frontkleur van de keuken leverbaar.