Laden..

Met een kokenwaterkraan van Quooker heeft u altijd kokend water bij de hand. In één op de vijf keukens wordt hij inmiddels geplaatst. De Quooker. De kraan die direct kokend water levert. Kraan op het aanrecht, reservoir in het kastje eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die de wereld verovert.

Voor thee, koffie, aardappelen, rijst, groenten en noem maar op. Kant en klaar kokend water met één draai aan de kindveilige bedieningsknop. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar.

Het hele idee achter een kokendwaterkraan is gestoeld op gemak. En of u nou een bourgondische hobbykok bent of het liefst zo min mogelijk in de keuken staat, we hebben het toch allemaal graag makkelijk? Hoe handig het is, daar kunt u zich pas een voorstelling van maken wanneer u in gedachten de dag doorloopt.

Op welke momenten heeft u kokend water nodig? U zult ervan versteld staan hoe vaak dat is. Zonder kokendwaterkraan kost het tien minuten om een pan water voor pasta aan de kook te brengen. Mét kokendwaterkraan kunt u in die tijd nog wat groenten blancheren en een flesje voor de kleine maken.

Veilig
Voor een gezin met kinderen is het oppassen geblazen met kokend water in de keuken. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken waarvan de meeste met jonge kinderen. Met de Quooker zijn dit soort ongelukken verleden tijd, want de kraan staat vast op het aanrecht. Het water is niet massief maar bestaat uit druppeltjes. Hierdoor heb je je hand al teruggetrokken voordat je je echt kunt branden.

De kindveilige bedieningsknop
Dankzij een uitgekiend beveiligingssysteem geeft een Quooker nooit zomaar kokend water. Je moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna stroomt het kokende water uit de kraan.

Sinds kort kunt u ook kiezen voor een zwarte kokendwaterkraan.

Quooker Flex

Direct kokend water

Het water dat uit een Quooker komt, heeft een temperatuur van 100ºC. Het kookt en is dus direct bruikbaar. Natuurlijk geeft de kraan ook warm en koud water af.

Veiligheid voorop

De kokendwaterstraal bestaat uit vele, kleine spettertjes. Daardoor kan de Quooker, zelfs als je je hand eronder houdt, geen ernstige brandwonden veroorzaken. Elke Quooker bevat een kindveilige bedieningsknop.

Energiezuinig

De Quooker is de enige kokendwaterkraan met Energielabel A. Met een Quooker COMBI-reservoir (die naast kokend ook warm water levert) bespáár je zelfs energie.