Laden..

WELKOM BIJ GOERGEN KEUKENS
DÉ KEUKENZAAK VAN HET ZUIDEN

Welkom bij Goergen Keukens

Goergen Keukens is een innovatief familiebedrijf. Het gaat tegenwoordig om meer dan de keuken alleen. Dat begrijpen we maar al te goed. De keuken van nu is een meubelstuk, het is onderdeel van de leefruimte. We gaan graag een stapje verder om samen met u, uw droomkeuken te ontwerpen.

Adviesgesprek plannen

Natuurlijk volgen wij de adviezen op van het RIVM. Vooralsnog mag onze showroom geopend blijven. Hiervoor hebben we passende maatregelen genomen. Daarnaast zijn onze showrooms ruim opgezet en daarom is het voor u als klant gewoon mogelijk om onze showroom te bezoeken, zonder in direct contact te komen met andere klanten. De adviesgesprekken vinden plaats in verschillende keukenruimtes en met een gepaste afstand.

SieMatic

Bekijk collectie

Systemat

Bekijk collectie

Pronorm

Bekijk collectie

Daag ons uit.

De kracht van een familiebedrijf en een ongekende drijfveer om u te blijven verrassen. Van een uniek ontwerp voor uw keukenruimte, tot alle aandacht en nazorg. We willen dat u trots bent op uw nieuwe keuken. Graag bieden we u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme oplossingen. We brengen uw specifieke wensen in kaart en inventariseren de leefsituatie bij u thuis, zodat we een passend keuken ontwerp kunnen maken.

Goergen Son elke zondag geopend van 12.00 – 17.00 uur

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat natuurlijk boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan