Laden..

Ontdek tijdens een kookdemonstratie bij Goergen Keukens de eindeloze mogelijkheden die u heeft in uw nieuwe keuken.

Informatie en inspiratie

kookdemonstratie Goergen

Tijdens een kookdemonstratie ervaart u de combinatie van de bereiding, het proeven en de beleving. Net als bij product- en verkoop demonstraties laat de chefkok dus niet alleen het product of een combinatie van producten zien of proeven, maar laat hij het totaalplaatje zien. Bij kookdemonstraties wordt u geïnformeerd over het gerecht, de keuken, de apparatuur, de bereiding en nog veel meer. Krijg zo bijvoorbeeld meer te weten over bijvoorbeeld sous vide koken, de Siemens stoomoven of de Bora kookveldafzuiging.

Hoe kookt u het fijnst op een nieuwe gas- of inductiekookplaat?  Welke opties biedt uw Quooker of uw nieuwste stoomoven? Dit wordt duidelijk uitgelegd tijdens een kookdemonstratie. Ook wordt er handige informatie gegeven en daarnaast kunt u heerlijk meegenieten van een lekker hapje. Tijdens deze hapjes worden de kenmerken van de apparaten benadrukt zodat u verschillende bereidingswijzen leert.

kookdemonstratie Goergen

Aankomende kookdemonstraties

U kunt gratis deelnemen aan een kookdemonstratie in de showrooms van Goergen Keukens in Son of Stein. Tijdens deze demonstratie legt een professional u stap voor stap uit hoe u het beste gebruik kunt maken van de apparatuur, waardoor u deze optimaal kunt benutten.

De komende kookdemonstraties bij Goergen Son en Goergen Stein worden gegeven door BORA, Siemens en ATAG. Hieronder ziet u een overzicht.

DatumGoergen SonGoergen Stein
Zaterdag 17 november ATAG
Zaterdag 25 november ATAG
Zaterdag 15 decemberSiemens
Zondag 22 decemberBora

Laat een reactie achter