Laden..

Kookdemonstraties geannuleerd.

Natuurlijk volgen wij ook de aangescherpte adviezen van het RIVM op. Daarom vinden we het niet verstandig om de kookdemonstraties door te laten gaan. We willen onze medewerkers en u als klant geen onnodig risico laten lopen. Onze showrooms zijn wel gewoon geopend voor een inspiratieronde of adviesgesprek. We blijven op passende afstand en onze showrooms zijn ruim opgezet zodat u niet onnodig in contact hoeft te komen met andere klanten.

Een kookdemonstratie

Tijdens een kookdemonstratie ervaart u de combinatie van de bereiding, het proeven en de beleving. Net als bij product- en verkoop demonstraties laat de chefkok dus niet alleen het product of een combinatie van producten zien of proeven, maar laat hij het totaalplaatje zien. Bij kookdemonstraties wordt u geïnformeerd over het gerecht, de keuken, de apparatuur, de bereiding en nog veel meer. Krijg zo bijvoorbeeld meer te weten over bijvoorbeeld sous vide koken, de Siemens stoomoven of de Bora kookveldafzuiging.

U kunt gratis deelnemen aan een kookdemonstratie in de showrooms van Goergen Keukens in Son of Stein. Schrijf u in voor een persoonlijke uitnodiging of kom gewoon een kijkje nemen op de dag zelf.

Op zaterdag kunt u deelnemen om 11.00 uur of om 13.30 uur. Op zondagen starten we om 12.30 uur en 14.30 uur.
Kookdemonstraties van Bora zijn op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur en op zondag van 12.30 uur tot 15.00 uur.