Laden..

Wat is een kookdemonstratie?

Tijdens een kookdemonstratie ervaart u de combinatie van de bereiding, het proeven en de beleving. De chefkok laat u kennismaken met alle mogelijkheden met betrekking tot de apparatuur. U wordt geïnformeerd over het gerecht, de keuken, de apparatuur, de bereiding en nog veel meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sous-vide functie op een stoomoven, de voordelen van een Bora inductiekookplaat of de verschillende functies van een Siemens oven met stoom.

Natuurlijk kunt u gratis deelnemen aan een kookdemonstratie in onze showroom. Wanneer u zich inschrijft bent u zeker van een plekje tijdens een specifieke kookdemonstratie. U ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging na het invullen van onderstaand formulier.

Bijwonen van een kookdemonstratie

Op zaterdagen kunt u deelnemen om 11.00 uur of om 13.30 uur. Op zondagen starten we om 12.30 en 14.30 uur. Kookdemonstraties van Bora zijn minder tijdsgebonden.
De chefkok is op zaterdagen aanwezig van 11.00 tot 15.00 uur en op zondagen van 12.30 tot 15.00 uur. U kunt uw voorkeur doorgeven.

Eerstvolgende kookdemonstraties:
zondag 12 juni – Siemens in Son
zaterdag 18 juni – Miele in Stein
zaterdag 17 september – Siemens in Son
zaterdag 8 oktober – ATAG, Bora en Miele in Stein
zondag 9 oktober – ATAG, Bora en Miele in Stein

Inschrijven kookdemonstratie SteinInschrijven kookdemonstratie Son
kookdemonstratie