Laden..

Wat is een kookdemonstratie?

Tijdens een kookdemonstratie ervaart u de combinatie van de bereiding, het proeven en de beleving. De chefkok laat u kennismaken met alle mogelijkheden met betrekking tot de apparatuur. U wordt geïnformeerd over het gerecht, de keuken, de apparatuur, de bereiding en nog veel meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sous-vide functie op een stoomoven, de voordelen van een Bora inductiekookplaat of de verschillende functies van een Siemens oven met stoom.

Natuurlijk kunt u gratis deelnemen aan een kookdemonstratie in onze showroom. Wanneer u zich inschrijft bent u zeker van een plekje tijdens een specifieke kookdemonstratie. U ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging na het invullen van onderstaand formulier.

Bijwonen van een kookdemonstratie

Op zaterdagen kunt u deelnemen om 11.00 uur of om 13.30 uur. Op zondagen starten we om 12.30 en 14.30 uur. Kookdemonstraties van Bora zijn minder tijdsgebonden.
De chef-kok is op zaterdagen aanwezig van 11.00 tot 15.00 uur en op zondagen van 12.30 tot 15.00 uur. U kunt uw voorkeur doorgeven.

Eerstvolgende kookdemonstraties:
zondag 1 oktober – Siemens in Son
zaterdag 7 oktober – ATAG, Miele en Bora in Stein
zondag 8 oktober – Miele en Bora in Stein
zondag 12 november – Miele in Son
zaterdag 25 november – Siemens in Stein

Inschrijven kookdemonstratie SteinInschrijven kookdemonstratie Son
kookdemonstratie