Laden..

Wat is een kookdemonstratie?

Tijdens een kookdemonstratie ervaart u de combinatie van de bereiding, het proeven en de beleving. De chefkok laat u kennismaken met alle mogelijkheden met betrekking tot de apparatuur. U wordt geïnformeerd over het gerecht, de keuken, de apparatuur, de bereiding en nog veel meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sous-vide functie op een stoomoven, de voordelen van een Bora inductiekookplaat of de verschillende functies van een Siemens oven met stoom.

Natuurlijk kunt u gratis deelnemen aan een kookdemonstratie in onze showroom. Wanneer u zich inschrijft bent u zeker van een plekje tijdens een specifieke kookdemonstratie. U ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging na het invullen van onderstaand formulier.

Bijwonen van een kookdemonstratie

Op zaterdagen kunt u deelnemen om 11.00 uur of om 13.30 uur. Op zondagen starten we om 12.30 en 14.30 uur. Kookdemonstraties van Bora zijn minder tijdsgebonden.
De chef-kok is op zaterdagen aanwezig van 11.00 tot 15.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 15.30 uur. U kunt uw voorkeur doorgeven.

Eerstvolgende kookdemonstraties:
ATAG [za 7 september Stein]
BORA [za 14 september Son]
Siemens [zo 5 oktober Son]
Siemens, Miele & Bora [za 12 oktober Stein]
Siemens, Miele & Bora [zo 13 oktober Stein]
Miele [za 9 november Son]

Inschrijven kookdemonstratie SteinInschrijven kookdemonstratie Son
kookdemonstratie