SieMatic Keukens

SieMatic staat bekend om haar innovatieve, luxe en hoogstaande kwaliteit keukens. Een soepel samenspel tussen binnen en buiten, want achter de fronten gaat het door. Prachtige interieursystemen, goede kwaliteit en de juiste materiaalkeuzes.

Nieuw: SieMatic Mondial

Geometrie, expressie en culturele waarde. Dat is waar deze nieuwste keukenlijn van SieMatic voor staat. De SieMatic Mondial biedt consumenten de mogelijkheid om hun identiteit te tonen door middel van hun keuken. Explosieve kleuren en unieke vormen creëren een uniek keukenontwerp waarbij eenvoud centraal staat.

Lees meer

SieMatic Urban keukens

Veelzijdig, gezellig en inspirerend. Een keuken met karakter, dat is waar Urban voor staat. Het buiten letterlijk naar binnen halen met een prachtige kruidenbak bijvoorbeeld. Natuurlijke materialen, warme kleuren en een combinatie van open en gesloten meubelelementen. Een sfeervolle leefkeuken met ruimte voor het hele gezin. De keuken is een echte blikvanger; het hart van het huis.

Lees meer

SieMatic SLX Pure

De nieuwe lijn van SieMatic: SieMatic SLX Pure. Een keukenconcept dat nieuwe maatstaven zet. Bij de nieuwe greeploze SieMatic SLX wordt vastpakken een nieuwe belevenis. Een compleet opnieuw ontwikkelde greepuitsparing. De greeplijsten zijn voorzien van ledverlichting. Een SieMatic SLX is een absolute blikvanger.

Lees meer

SieMatic Pure keukens

Een blijvende waarde van de exclusieve materialen en de precieze afwerking tot in het kleinst detail. Ruimteconcepten waarin de functies van de keuken perfect en subtiel zijn geïntegreerd met een elegant en minimalistisch design.

Lees meer

SieMatic Classic keukens

De klassieke SieMatic keuken laat zich op allerlei manieren interpreteren. Echt interieurdesign, want keukenmeubels hoeven er niet altijd uit te zien als keukenmeubels. Bekijk bijvoorbeeld eens de klassieke Chinese bruidskast. Nog nooit was klassiek zo modern. Een combinatie van traditioneel en modern design zorgen voor een compleet nieuw beeld. Traditionele charme en een huiselijke sfeer. Dat is waar de Classic lifestyle voor staat.

Lees meer

Meer weten over SieMatic keukens?

Neem contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

SieMatic keukens bij Goergen Keukens

Waarin de SieMatic keuken zich onderscheid ten opzicht van vele andere keukens is met name de mogelijkheden in kasten. Zo is het interieur van een SieMatic keuken zeer flexibel in te delen en kunt u kiezen voor het MultiMatic systeem waarmee u tot 30% aan ruimte kunt besparen.

Omdat de ruimte nergens in de woning zo kostbaar is als in de keuken heeft SieMatic naast het MultiMatic systeem ook haar keukens uitgevoerd met een flexibel in te delen lade systeem. Dit systeem is uit te voeren in diverse stijlen en altijd afgewerkt met hoogwaardige materialen. Daarnaast is de keukencollectie van SieMatic sinds kort opgedeeld in drie categorieën.

Pure, Classic, Urban & Mondial

De Pure categorie kenmerkt zich door haar strakke belijning. De Classic Collection is de tweede lifestyle en kenmerkt zich door een eigentijdse interpretatie van klassieke ontwerpstijlen. De derde Lifestyle is de Urban Collection. Deze collectie is gericht op de jongere en stadsleven gerichte generatie. Mondial is de nieuwste lijn binnen SieMatic. Bij deze nieuwe lijn staat luxe en elegantie centraal.

De SieMatic dealer van het zuiden

Het ontwerp van een SieMatic keuken gaat verder dan wat alleen het oog ziet. Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook handig. Bij SieMatic draait alles om het ontwerpen van een elegante en tijdloze keuken. Tijdloos door de kwaliteit van de materialen en constructie maar ook doordat deze keukens jaren later nog steeds een lust voor het oog zijn.

SieMatic beschikt wereldwijd over tal van SieMatic dealers. In het zuiden van Nederland is dit Goergen Keukens. Met een vestiging in het Limburgse Stein en een onlangs geopende SieMatic store in Son kan Goergen u van alle luxe voorzien. Onze showroom in Stein is hiermee de eerste en enige SieMatic Image Store in Limburg.

Bezoek onze showroom in Son of in Stein

Wanneer u op zoek bent naar een keuken van topniveau, is dit een absolute must-see. Bezoek een van onze showrooms en laat u verleiden door deze prachtige keukens. We raden u aan om een vrijblijvende afspraak te plannen, zodat we ruim de tijd voor u kunnen nemen.