Laden..

Met een kokendwaterkraan
van Quooker heeft u
altijd kokend water
bij de hand

In één op de vijf keukens wordt de Quooker kraan inmiddels geplaatst. Een kraan die naast warm en koud water ook kokend water geeft. De kraan op het aanrecht, het compacte reservoir in de kast eronder. Een 100% Nederlandse uitvinding die inmiddels de wereld veroverd. Het hele idee achter een kokendwaterkraan is: gemak.

Of u nu een bourgondische hobbykok bent, of het liefst zo min mogelijk in de keuken staat. We hebben het allemaal graag gemakkelijk, toch? Op welk moment heeft u kokend water nodig? U zult er versteld van staan hoe vaak dat is. Zonder Quooker kraan kost het al gauw tien minuten om een pan water aan de kook te brengen.

Quooker kraan

De voordelen van een Quooker kraan

Met een Quooker heeft u altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Binnen een seconde heeft u kokend water bij de hand. De Quooker kranen zijn uit te breiden met de CUBE. Naast koud, warm en kokend water heeft u dan ook gefilterd en bruisend water. Ook zijn er drie verschillende reservoirs beschikbaar. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken.

Multi-inzetbaar – voor het koken van pasta of groenten, het zetten van een pot thee, het blancheren van groenten, het bereiden van een melkflesje of voor het schoonspoelen van een vette ovenschaal bijvoorbeeld.
Veilig – Naast een beveiligde bedieningsknop kunt u zich niet verbranden. Dat komt omdat de kokendwaterstraal niet massief is. Het bestaat uit druppeltjes en dat is een groot verschil met een massieve plens water.
Kindvriendelijk – De kraan geeft nooit zomaar kokend water door het uitgekiende beveiligingssysteem. U moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna komt er kokend water uit de kraan.
Een duurzame keuze – Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker incl. COMBI-reservoir minder energie dan met een waterkoker. Ook tap je exact de benodigde hoeveelheid water en heeft het COMBI-reservoir energielabel A.
Ruimtebesparend – Een opgeruimd keukenblad. U heeft geen waterkoker meer nodig en dat bespaard ruimte. Op het keukenblad en in de keukenkasten. Bovendien is het reservoir van een Quooker uiterst compact.

De verschillende mogelijkheden

Quooker Flex
De enige Quooker-kraan met handige, flexibele uitrekslang. Verkrijgbaar in chroom, roestvrijstaal,  zwart, gunmetal en rosé koper.

Quooker Fusion
Verkrijgbaar in chroom, rvs, zwart, goud, messing patina, gunmetal en rosé koper. Kies voor de Round of Square uitvoering.

Quooker Fusion Classic
Een echte klassieker. Verkrijgbaar met ronde of rechte hals en in verschillende kleuren. Chroom, rvs of messing patina.

Quooker Nordic Twintaps
Twee kranen in hetzelfde design. Een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker-kraan voor kokend water. Verkrijgbaar in chroom en rvs. Kies voor de Round of Square variant.

Quooker Front
De Quooker Front is een echte eyecatcher in de keuken. 100°C kokend, gekoeld, en bruisend water met een vernieuwde bediening aan de voorkant van de uitloop voor warm en koud water.

Quooker
Flex

Quooker Fusion

Quooker Classic

Quooker Twintaps

Quooker Front